Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Náš tip! Postúpia Česi ďalej? Ani my v tom nemáme jasno

Športoví redaktori denníka Pravda tipujú zápasy dvanásteho hracieho dňa na európskom futbalovom šampionáte vo Francúzsku.

21.06.2016 13:06
debata (4)

Viete, aké je najznámejšie, ale zároveň najtrápnejšie futbalové klišé? „Pred zápasom sú šance vždy 50:50“. Nie je to pravda! Každý duel má svojho favorita. A ak vo vzduchu visí prekvapenie, futbalový nos ho zacíti. Pridajte sa k nám a tipujte výsledky zápasov na európskom šampionáte vo Francúzsku…

Adam Zelinka, redaktor denníka Pravda

Ukrajina – Poľsko: Ukrajincom už nejde o nič, po zápase sa pobalia a odcestujú domov. Poliaci môžu skupinu vyhrať a urobia pre to všetko. Postačí im aj jediný gól.
Tip na výsledok: 0:1

Nemecko – Severné Írsko: Severní Íri sú po víťazstve nad Ukrajinou nabudení. Nemci zas podstatne kvalitnejší, čo bude v tomto zápase kľúčové. Pre majstrov sveta nebudú ostrovania výraznejšou prekážkou.
Tip na výsledok: 2:0

Česko – Turecko: Všetko alebo nič. Česi boli už v súboji s Chorvátmi na dne, no takmer zázračne získali bod. A ten ich môže napokon doviesť do osemfinále. Ale len v prípade, ak k nemu pridajú dnes ďalšie tri.
Tip na výsledok: 1:0

Španielsko – Chorvátsko: Bitka dvoch špičkových ofenzív. Zvíťazí v nej ten, kto si podmaní stred poľa. Bude to partia okolo Iniestu alebo Modriča. Alebo sa hádam zrodí pat? Javí sa to ako najschodnejšia možnosť.
Tip na výsledok: 1:1

Adam Zelinka

Martin Prosnan, redaktor Pravda.sk

Ukrajina – Poľsko: Aj keď už majú Ukrajinci kufre zbalené, posledný duel na šampionáte nezabalia. Domov poletia s jedným bodom.
Tip na výsledok: 1:1

Nemecko – Severné Írsko: Zdá sa, že Nemcom postačí na postup z prvého miesta akákoľvek výhra. Naopak, Severné Írsko sa už raz na turnaji k veľkému výkonu vyplo – proti Ukrajine. A zázraky sa na dennej báze nedejú. Nemci sa tak naladia na zápasy play off pohodlným víťazstvom.
Tip na výsledok: 3:0

Česko – Turecko: Česi odohrali na šampionáte zatiaľ desať dobrých minút a je iba zázrak, že stále majú šancu kvalifikovať sa do bojov o celkový triumf. Na tomto turnaji však na to mužstvo nemajú. Potvrdia to aj proti Turecku a potrebné tri body na postup nevydolujú.
Tip na výsledok: 1:2

Španielsko – Chorvátsko: Chorváti priviezli do Francúzska naozaj skvelý tím. Je však natoľko dobrý, aby zdolal aj obhajcov prvenstva? Pochybujem. Španieli urobili rázny krok za víťazstvom v skupine vysokou výhrou nad Tureckom. Chorváti im to uľahčili stratou bodov proti Česku. V poslednom zápase nepôjde nikto na doraz, mužstvá sa už budú šestriť na tú dôležitejšiu časť turnaja.
Tip na výsledok: 2:1

Martin Prosnan

Máte iný názor? Myslíte si, že sa futbalu nerozumieme a výsledky zápasov tipujete lepšie? Podeľte sa o svoje názory na našom FACEBOOKOVOM PROFILE

EURO 2016 – Štadióny, na ktorých sa hrá
Paríž Stade de France Nice Marseille Lyon
Lille Saint Étienne Lens Bordeaux Toulouse

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #ME 2016 vo futbale #Pravda tipuje