Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Náš tip! Island vykročí za ďalšími bodmi. Dočká sa ich aj Ronaldo?

Športoví redaktori denníka Pravda tipujú zápasy deviateho hracieho dňa na európskom futbalovom šampionáte vo Francúzsku.

18.06.2016 08:02
debata (4)

Viete, aké je najznámejšie, ale zároveň najtrápnejšie futbalové klišé? „Pred zápasom sú šance vždy 50:50“. Nie je to pravda! Každý duel má svojho favorita. A ak vo vzduchu visí prekvapenie, futbalový nos ho zacíti. Pridajte sa k nám a tipujte výsledky zápasov na európskom šampionáte vo Francúzsku…

Martin Prosnan, redaktor Pravda.sk

Belgicko – Írsko: Belgicko v úvodnom stretnutí na Eure prehralo s Talianskom 1:2. Pre najväčšiu hviezdu tímu Kevina De Bruyneho to bol nešťastný zápas. Do čoho kopol, to pokazil. Ak chce však „čierny kôň“ turnaja postúpiť aspoň do osemfinále, proti Írsku musí bezpodmienečne bodovať. Talent na to určite má.
Tip na výsledok: 2:1

Island – Maďarsko: Oba tímy sa na úvod turnaja prezentovali sympatickým výkonom. Prvý prekvapil Ronalda a spol., druhý zasa favorizovaných Rakúšanov. V dueli, v ktorom mužstvá vsádzajú na tímovosť a bojovosť, sa zrodí remíza. Tá by nakoniec mohla vyhovovať všetkým.
Tip na výsledok: 1:1

Portugalsko – Rakúsko: Zdravo nahnevaný Cristiano Ronaldo sa pokúsi napraviť zlý dojem „uplakanca“, ktorý zanechal po zápase s Islandom. Portugalsko si zabezpečí potrebný štvrtý bod na postup do play off a Rakúšania sa budú po zápase spoliehať už iba na zázrak.**
**Tip na výsledok: 2:1*

Martin Prosnan

Adam Zelinka, redaktor denníka Pravda

Belgicko – Írsko: Belgický talent verzus írska tvrdosť? Favorit je jednoznačný. Bude však pod tlakom. V prvom zápase nestačili Belgičania na Talianov, vysoké ambície však potvrdia v zápase s Írmi. Naplno rozvinú svoj útočný potenciál a získajú na turnaji prvé body.
Tip na výsledok: 2:0

Island – Maďarsko: Do úvahy prichádzajú všetky možnosti. V tomto prípade dokonale platí: zápas nemá favorita. Remíza sa však nezrodí. Všetky body zoberú Islanďania a urobia dôležitý krok k postupu do osemfinále. Zatiaľ čo v zápase s Portugalskom im stačil jediný gól na bod, tentoraz im prinesie tri.
Tip na výsledok: 1:0

Portugalsko – Rakúsko: Súboj dvoch sklamaných z prvého kola. Portugalčanom i Rakúšanom ide o krk a tak to bude tvrdá taktická bitka. Víťaza však neprinesie. Pre Rakúšanov bude pozitívom, že sa dočkajú prvého gólu.
Tip na výsledok: 1:1

Adam Zelinka

Máte iný názor? Myslíte si, že sa futbalu nerozumieme a výsledky zápasov tipujete lepšie? Podeľte sa o svoje názory na našom FACEBOOKOVOM PROFILE

EURO 2016 – Štadióny, na ktorých sa hrá
Paríž Stade de France Nice Marseille Lyon
Lille Saint Étienne Lens Bordeaux Toulouse

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #ME 2016 vo futbale #Pravda tipuje