Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Náš tip! Česi sa dočkajú. Gólu, nie bodu

Športoví redaktori denníka Pravda tipujú zápasy ôsmeho hracieho dňa na európskom futbalovom šampionáte vo Francúzsku.

17.06.2016 09:38
debata (1)

Viete, aké je najznámejšie, ale zároveň najtrápnejšie futbalové klišé? „Pred zápasom sú šance vždy 50:50“. Nie je to pravda! Každý duel má svojho favorita. A ak vo vzduchu visí prekvapenie, futbalový nos ho zacíti. Pridajte sa k nám a tipujte výsledky zápasov na európskom šampionáte vo Francúzsku…

Adam Zelinka, redaktor denníka Pravda

Taliansko – Švédsko: Taliani vycvičili v úvodnom zápase Belgičanov z efektivity, ponúkli im aj lekciu z takmer dokonalého bránenia. Gól im nestrelia ani Švédi. Na ďalšie víťazstvo bude preto štvornásobným majstrom sveta stačiť aj jediný gól. A ten strelia.
Tip na výsledok: 1:0

Česko – Chorvátsko: Ďalšia mimoriadne náročná previerka pre českú defenzívu. Chorváti zvládli prvý krok a dnes môžu potvrdiť postup. Ak im znovu zaberie stredová formácia na čele s Modričom a Rakitičom, pridá sa strelec Mandžukič, budú to mať zverenci Pavla Vrbu nadmieru náročné. A verte tomu, že chorvátske esá zaberú.
Tip na výsledok: 1:2

Španielsko – Turecko: Gól neinkasovali obhajcovia titulu od Čechov, nestrelia im ho ani Turci. Nebude to síce kanonáda, no Španieli získajú ďalšie tri body a nimi aj postup do osemfinále. O výsledku sa zhovárať nemusíme. Otázkou zostáva jediné: bude ich držanie lopty viac ako 70-percentné?
Tip na výsledok: 2:0

Adam Zelinka

Martin Prosnan, redaktor Pravda.sk

Taliansko – Švédsko: Taliani v prvom zápase na turnaji proti Belgicku potvrdili, že dôležité zápasy nevyhrávajú vyspelé individuality, ale vyspelé tímy. Dnes však na jeden taký narazia. Zlatan totiž nie je Švédsko a Švédsko nie je iba Zlatan. Aj keď pripúšťam, že dnes dá Ibracadabra gól.
Tip na výsledok: 1:1

Česko – Chorvátsko: Čechov mi je ľúto. V prvom zápase narazili na súpera, s ktorým sa reálne merať nemôžu. Vlastne môžu – v jednom z desiatich zápasov. A to bol práve ten, v ktorom prehrali so Španielskom 0:1. Dnes ich čaká menej náročný súper. S niekoľkými hráčmi svetovej extratriedy je ale dosť silný na to, aby si s nimi poradil…
Tip na výsledok: 1:3

Španielsko – Turecko: Na parkovisku pred brankárom Davidom De Geom vystrieda český autobus turecký. Ale Španieli už teraz budú vedieť, ako na to. Dajú rýchly gól a súpera, ktorý následne otvorí hru, ešte dvakrát potrestajú. Na šampionáte tak uvidíme prvé víťazstvo rozdielom triedy.
Tip na výsledok: 3:0

Martin Prosnan

Máte iný názor? Myslíte si, že sa futbalu nerozumieme a výsledky zápasov tipujete lepšie? Podeľte sa o svoje názory na našom FACEBOOKOVOM PROFILE

EURO 2016 – Štadióny, na ktorých sa hrá
Paríž Stade de France Nice Marseille Lyon
Lille Saint Étienne Lens Bordeaux Toulouse

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #ME 2016 vo futbale #Pravda tipuje