Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Náš tip! Česi sa dočkajú. Gólu, nie bodu

Športoví redaktori denníka Pravda tipujú zápasy ôsmeho hracieho dňa na európskom futbalovom šampionáte vo Francúzsku.

17.06.2016 09:38
debata (1)

Viete, aké je najznámejšie, ale zároveň najtrápnejšie futbalové klišé? „Pred zápasom sú šance vždy 50:50“. Nie je to pravda! Každý duel má svojho favorita. A ak vo vzduchu visí prekvapenie, futbalový nos ho zacíti. Pridajte sa k nám a tipujte výsledky zápasov na európskom šampionáte vo Francúzsku…

Adam Zelinka, redaktor denníka Pravda

Taliansko – Švédsko: Taliani vycvičili v úvodnom zápase Belgičanov z efektivity, ponúkli im aj lekciu z takmer dokonalého bránenia. Gól im nestrelia ani Švédi. Na ďalšie víťazstvo bude preto štvornásobným majstrom sveta stačiť aj jediný gól. A ten strelia.
Tip na výsledok: 1:0

Česko – Chorvátsko: Ďalšia mimoriadne náročná previerka pre českú defenzívu. Chorváti zvládli prvý krok a dnes môžu potvrdiť postup. Ak im znovu zaberie stredová formácia na čele s Modričom a Rakitičom, pridá sa strelec Mandžukič, budú to mať zverenci Pavla Vrbu nadmieru náročné. A verte tomu, že chorvátske esá zaberú.
Tip na výsledok: 1:2

Španielsko – Turecko: Gól neinkasovali obhajcovia titulu od Čechov, nestrelia im ho ani Turci. Nebude to síce kanonáda, no Španieli získajú ďalšie tri body a nimi aj postup do osemfinále. O výsledku sa zhovárať nemusíme. Otázkou zostáva jediné: bude ich držanie lopty viac ako 70-percentné?
Tip na výsledok: 2:0

Adam Zelinka

Martin Prosnan, redaktor Pravda.sk

Taliansko – Švédsko: Taliani v prvom zápase na turnaji proti Belgicku potvrdili, že dôležité zápasy nevyhrávajú vyspelé individuality, ale vyspelé tímy. Dnes však na jeden taký narazia. Zlatan totiž nie je Švédsko a Švédsko nie je iba Zlatan. Aj keď pripúšťam, že dnes dá Ibracadabra gól.
Tip na výsledok: 1:1

Česko – Chorvátsko: Čechov mi je ľúto. V prvom zápase narazili na súpera, s ktorým sa reálne merať nemôžu. Vlastne môžu – v jednom z desiatich zápasov. A to bol práve ten, v ktorom prehrali so Španielskom 0:1. Dnes ich čaká menej náročný súper. S niekoľkými hráčmi svetovej extratriedy je ale dosť silný na to, aby si s nimi poradil…
Tip na výsledok: 1:3

Španielsko – Turecko: Na parkovisku pred brankárom Davidom De Geom vystrieda český autobus turecký. Ale Španieli už teraz budú vedieť, ako na to. Dajú rýchly gól a súpera, ktorý následne otvorí hru, ešte dvakrát potrestajú. Na šampionáte tak uvidíme prvé víťazstvo rozdielom triedy.
Tip na výsledok: 3:0

Martin Prosnan

Máte iný názor? Myslíte si, že sa futbalu nerozumieme a výsledky zápasov tipujete lepšie? Podeľte sa o svoje názory na našom FACEBOOKOVOM PROFILE

EURO 2016 – Štadióny, na ktorých sa hrá
Paríž Stade de France Nice Marseille Lyon
Lille Saint Étienne Lens Bordeaux Toulouse

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #ME 2016 vo futbale #Pravda tipuje