Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Náš tip! Slováci Rusov nezdolajú. Bod je reálny

Športoví redaktori denníka Pravda tipujú zápasy šiesteho hracieho dňa na európskom futbalovom šampionáte vo Francúzsku.

15.06.2016 11:00
debata (12)

Viete, aké je najznámejšie, ale zároveň najtrápnejšie futbalové klišé? „Pred zápasom sú šance vždy 50:50“. Nie je to pravda! Každý duel má svojho favorita. A ak vo vzduchu visí prekvapenie, futbalový nos ho zacíti. Pridajte sa k nám a tipujte výsledky zápasov na európskom šampionáte vo Francúzsku…

Adam Zelinka, redaktor denníka Pravda

Slovensko – Rusko: Zápas o všetko. Ak chcú Slováci reálne zostať v boji o postup, musia bodovať. A podarí sa im to. Napokon, s Rusmi majú v súťažných zápasoch vzácne vyrovnanú bilanciu – 1 víťazstvo, 2 remízy, 1 prehra. Misky váh na svoju stranu nenakloní po strede ani jeden z tímov.
Tip na výsledok: 1:1

Francúzsko – Albánsko: Favorit je jednoznačný. A svoju úlohu aj potvrdí. Francúzi zvládli vstup do turnaja, zdolali Rumunsko a striasli zo seba počiatočný tlak. Po zápase s Albánskom si zaistia postup do osemfinále. Naopak, Albánci zostanú aj naďalej bez bodu i streleného gólu.
Tip na výsledok: 2:0

Rumunsko – Švajčiarsko: V úvodnom zápase s Albánskom stačil Švajčiarom na trojbodový zápis jediný presný zásah. V súboji s Rumunskom to tak nebude. Zverenci Anghela Iordanesca naznačili útočný potenciál už v zápase s Francúzmi a potrápia aj Švajčiarov. Tentoraz ich bodová odmena neminie.
Tip na výsledok: 1:1

Adam Zelinka

Martin Prosnan, redaktor Pravda.sk

Slovensko – Rusko: Aj keď naši hráči do jedného tvrdia, že zápas s Walesom už hodili za hlavu, ja tomu veľmi neverím. Po Dudovom góle mali súpera na lopate, prehra ich musí stále škrieť. Naopak, Rusi majú nahraté. V zápase proti Anglicku vydolovali bod v nadstavenom čase a v záverečnom kole skupinovej fázy ich čaká objektívne slabší súper, ako Slovákov. Je teda zrejmé, kto bude mať v Lille nôž na krku. Pod tlakom sa nikomu nehrá dobre a aj keď to podľa štatistík na Rusko vieme, na severe Francúzska úspešní nebudeme. Ale budem fandiť. Veľmi!
Tip na výsledok: 0:1

Francúzsko – Albánsko: Francúzi hrali v prvom zápase vo veľkom kŕči. Zvládli ho. Proti Albánsku sa už ukážu v plnej paráde. Aj s Griezmannom.
Tip na výsledok: 3:0

Rumunsko – Švajčiarsko: Veľa ľudí sa nechalo zmiasť rumunským výkonom v úvodnom zápase na futbalovom Eure. Avšak to Rumuni nehral až tak dobre, ale naopak, domáci Francúzi vyslovene zle. Výkon hlboko pod svojimi možnosťami predviedli aj Švajčiari. Šampionát sa rozbieha, „zrno sa začne oddeľovať od pliev“, kvalita už predčí priemernosť. A Švajčiari zasa Rumunov.
Tip na výsledok: 1:2

Martin Prosnan

Máte iný názor? Myslíte si, že sa futbalu nerozumieme a výsledky zápasov tipujete lepšie? Podeľte sa o svoje názory na našom FACEBOOKOVOM PROFILE

EURO 2016 – Štadióny, na ktorých sa hrá
Paríž Stade de France Nice Marseille Lyon
Lille Saint Étienne Lens Bordeaux Toulouse
12 debata chyba
Viac na túto tému: #ME 2016 vo futbale #Pravda tipuje