Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

To musíte vidieť! Holandský fanúšik nasadil Nemcom na autobus 'papuču'

Futbalová rivalita medzi Holandskom a Nemeckom patrí určite k najväším v Európe. Potvrdil to aj kanadský či vlastne holandský žartík partie fanúšikov Oranjes pred vzájomným zápasom oboch tímov na európskom šampionáte.

14.06.2012 21:41
Fanúšik Holandska Foto:
Holanďan prezlečený za nemeckého člena tímu nasadzuje papuču na nemecký autobus.
debata (5)

Čo sa to teda stalo?

Nemci sa pripravovali na zápas vo svojom tréningovom kempe, čo holandskí vtipkári využili na sabotáž nemeckého autobusu. Šofér auta celú akciu natáčal na mobilný telefón, zatiaľ čo jeho kamarát prezlečený do nemeckej kombinézy podliezol bránku, ktorá ohraďovala areál s veľkým batohom. Následne priebol k autobusu. A vtedy sa celý vtip začal.

Žartík holandských fanúšikov

Holanďan vytiahol z ruksaku „megapapuču“ a nasadil ju na predné koleso nemeckého autobusu! Keď sa mu to podarilo, začal sa, podobne ako jeho kamarát poriadne vyšklebovať, rozopol mikinu, aby tak ukázal, že je hrdý Holanďan. „Tento pánko je legenda, skvelý kúsok,“ napísal jeden z fanúšikov, ktorého v zápätí doplnil priaznivec Nemecka: „Je to skvelé, ale aj tak sme vyhrali my.“

Vtip sa podaril! Holandský fanúšik sa vytešuje... Foto: www.youtube.com
Fanúšik Holandska Vtip sa podaril! Holandský fanúšik sa vytešuje zo sabotáže nemeckého autobusu.

Jeho sláva však trvala pomerne krátko. Keď totiž prepuklo, že z nemeckého člena výpravy je vlastne holandský fanúšik, začal ho naháňať jeden z ochrankárov, a bolo po zábave.

Vtipný žartík, ktorý si za pár hodín stihlo na servri YouTube pozrieť už vyše milión fanúšikov, však nemecké mužstvo vôbec nerozhodil. Nationalelf totiž zdolal Holandsko 2:1.

5 debata chyba