Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

To nie je možné, kričal komentátor. Bayern si ušil z hanby kabát, treťoligista chce na oslavy deň voľna

To nie je možné! To nie je možné! Túto vetu dvakrát zopakoval komentátor nemeckej televízie, keď Bayern Mníchov inkasoval v absolútnom závere zápasu nemeckého pohára.

02.11.2023 08:26
FC Bayern Mníchov 1. FC Saarbrücken Foto:
Smútok hráčov Bayernu po inkasovanom góle v 96. minúte od 1. FC Saarbrücken.
debata (1)

Na tom by nebolo nič špeciálne, pokiaľ by nemecký gigant nevypadol v druhom kole nemeckého pohára proti 1. FC Saarbrücken (1:2).

Utorňajší duel pritom začal podľa papierových predpokladov. Thomas Müller otvoril skóre v 16. minúte po utešenej strele.

Vyzeralo to, že Bayern natiahne trinásťzápasovú sériu neporaziteľnosti. Prvá rana prišla ešte pred prvou prestávkou, kedy sa zranil stopér Mathijs de Lighta.

Navyše, Patrick Sontheimer na konci polčasu vyrovnal. A keď hostia zahodili ďalšie šance, rozhodol o šokujúcom postupe do osemfinále DFB Pokal pre treťoligisitu 34-ročný Marcel Gaus.

Martin Dúbravka Čítajte viac Spoľahliví slovenskí brankári: Dúbravka i Rodák vychytali postup. Arsenal aj Man Utd vypadli

"Kritika je na mieste, spravili sme si hanbu svojim prístupom. Traja-štyria hráči nepochopili, že nesmieme súpera podceniť.

Porozprávame sa o tom v kabíne, v budúcnosti sa to už nesmie stať. Takto sa za Bayern nehrá. Gratulujem súperovi," povedal strelec jediného gólu favorita Müller.

Pre Mníchovčanov to bolo tretie vypadnutie pred bránami osemfinále za štyri roky. 1. FC Saarbrücken sa dnes zobudil do krásneho dňa, niektorí fanúšikovia dokonca žiadali na sociálnych sieťach voľno.

"Som mega hrdý, čo zo seba chlapci dostali proti takému tímu. Nikdy som ich nevidel hrať tak oduševnene.

Môžu si dať aj dve pivá a vo štvrtok rušíme tréning," usmieval sa kouč 1. FC Saarbrücken Rüdiger Ziehl.

Slovensko reprezentácia malý futbal Čítajte viac Paráda od Slovákov na MS. Zvládli drámu proti Čiernej Hore. Spoznali štvrťfinálového súpera

Pohárové súťaže sa hrali aj Britských ostrovoch a v Španielsku, čo prinieslo šancu vrátiť sa do zápasového diania pre slovenských brankárov.

Gólman RCD Mallorca Dominik Greif vychytal štvrtoligový CD Boiro a prispel k výhre 4:0 v 1. kole španielskeho pohára.

Medzi tri žrde sa po dlhej pauze postavil aj Marek Rodák, ktorý vychytal postup do štvrťfinále EFL Cupu. Fulham zdolal druholigový Ipswich Town 3:1.

Špecifický duel čakal jeho reprezentačného kolegu Martina Dúbravku. Slovenská reprezentačná jednotka si udržala čisté konto v dueli proti Manchestru United, Newcastle vyhral 3:0.

Vidiecke sídlo Beckhamovcov Fotogaléria - 29 fotiek Všetky fotky
Krásne sídlo ako z príbehov Rosamunde...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Dúbravka #Marek Rodák #Dominik Greif