Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Súper šokoval prekvapeného Haalanda. Za nevinnú žiadosť sa dostal pod paľbu

Futbalista Young Boys Bern Mohamed Ali Kamara sa stal terčom kritiky kvôli udalosti, ktorá sa v zápase proti Manchestru City v Lige majstrov odohrala pri odchode do šatní.

09.11.2023 10:13
Erling Haaland Foto:
Erling Haaland sa proti Bernu blysol dvomi gólmi.
debata (2)

Švajčiarsky klub napokon v zápase podľahol favoritovi jednoznačne 0:3, no viac ako o dvoch góloch Haalanda a zásahu Fodena sa po stretnutí hovorilo o udalosti z polčasovej prestávky.

Pri odchode do šatní sa totiž reprezentant Guiney rozhodol požiadať o dres Erlinga Haalanda. To by ešte nebolo nič neobvyklé. Výnimočné, v negatívnom zmysle, bolo, že tak urobil počas prestávky. Navyše jeho prosíkanie zaznamenali kamery a mnoho fanúšikov jeho správanie odsúdilo.

Švajčiarske médiá si za to Kamaru podali jeho žiadosť bola témou aj na pozápasovej tlačovej konferencii. Tréner Young Boys Rafeal Vicky povedal, že nevidel, čo sa stalo. A nažil sa konanie hráča ospravedlniť.

„Nevidel som to, je to pre mňa novinka. Myslím si, že s jeho hrou to nesúvisí, ale porozprávam sa s ním. Možno ho Erling požiadal, aby si vymenil dres,“ snažil sa situáciu odľahčiť tréner.

Pohoršene sa vyjadril aj domáci kouč Pep Guardiola. „Určite to nie je normálne, ale nevnímam to ako veľký problém,“ skonštatoval Španiel.

Hodnota futbalistov slovenskej reprezentácie Fotogaléria - 29 fotiek Všetky fotky
Porovnali sme hodnotu slovenských...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #manchester city #Young Boys Bern