Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Opäť krvavé Miláno. Pred šlágrom medzi AC a PSG hlásia dobodaného fanúšika aj policajta

Pred utorkovým zápasom futbalovej Ligy majstrov medzi domácim AC Miláno a Parížom St. Germain došlo v severotalianskom meste k násilným stretom fanúšikovských táborov oboch tímov. Ich výsledkom je vážne zranený priaznivec PSG a s bodnými zraneniami previezli do nemocnice aj jedného policajta.

07.11.2023 19:05
Taliansko Futbal LM AC PSG strety polícia zranení Foto: ,
KK44 Miláno - Karabinieri a záchranári na mieste bitky medzi fanúšikmi PSG a AC Miláno.
debata

Podľa talianskych médií skupina približne 50 fanúšikov AC, ktorí si zakryli tváre maskami a helmami a hádzali pyrotechniku, zaútočila v pondelok večer na priaznivcov francúzskeho klubu v rušnej štvrti mesta Navigli.

Jedného fanúšika PSG dvakrát bodli do nohy a museli ho urýchlene previesť do miestnej nemocnice. Došlo aj k stretom medzi priaznivcami parížskeho tímu a políciou.

Kylian Mbappé Čítajte viac Toto ste v televízii nevideli. Šláger narušil fanúšik, zavesil sa na superhviezdu Parížanov. Jej reakcia prekvapila

Jeden z policajtov utrpel bodné zranenie, údajného páchateľa zadržali. V tej istej milánskej štvrti pobodali aj fanúšika Newcastlu pred septembrovým zápasom anglického klubu s domácim AC.

O polnoci ho obkľúčila skupina siedmich až desiatich osôb a dvakrát ho bodli do ruky a raz do chrbta. So zraneniami skončil v nemocnici.

808687446 Čítajte viac Čo to stvárali? Hviezdny Argentínčan je adept na babráka roka. So spoluhráčom prekombinovali penaltu, smeje sa z nich celý svet

„Rossoneri“ figurujú po troch kolách so ziskom dvoch bodov na poslednej štvrtej priečke v F-skupine. PSG, ktorého dres oblieka aj slovenský obranca Milan Škriniar, vedie tabuľku so šiestimi bodmi.

Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #AC Miláno #chuligáni #PSG