Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Fandila mu aj krásna polovička. Srbi ospevujú Borjana a fanúšikov Slovana: Na Tehelnom poli ho zbožňujú

Pochádza z chorvátskeho Kninu, podstatnú časť kariéry a najväčšie úspechy dosiahol v srbskej Crvenej zvezde Belehrad. Oblieka si na seba kanadský reprezentačný dres. Momentálne je miláčikom fanúšikov slovenského majstra.

03.08.2023 07:53
milan borjan, snežana borjanová Foto:
Milanovi Borjanovi držala palce v hľadisku Tehelného poľa aj manželka Snežana.
debata (5)

Reč je o Milanovi Borjanovi. Tridsaťpäťročnom brankárovi Slovana Bratislava, ktorý prišiel pred sezónou na Tehelné pole na hosťovanie.

Okamžite sa v klube udomácnil, stal sa oporou medzi tromi žrďami a teda aj obľúbencom náročných fanúšikov najlepšieho slovenského klubu.

Tí pred každým zápasom vyvolávajú jeho meno. Inak tomu nebolo ani pred odvetným súbojom 2. predkola Ligy majstrov s Mostarom.

Ohlasy médií na súboj Slovan - Zrinjski Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Mostaru sa opäť nepodarilo prekonať prekážku v...

V okamihu, keď sa Borjan blížil k bránke pod kotlom priaznivcov Slovana v sektore C, znelo tribúnami: Milan Borjan, Milan Borjan…

To, že fanúšikovia Slovana si novú tvár v belasých farbách okamžite obľúbili, si všimli aj v Srbsku.

„Niet sa čomu čudovať. Borjan bol opäť pripravený. Už v Mostare podal výborný výkon, v odvete inkasoval dva góly až v závere, keď koncentrácia domácich už haprovala a bolo v podstate jasné, že postúpia,“ píše portál blic.rs.

Tomu neuniklo, že medzi viac ako 20-tisíc divákmi na štadióne nechýbala ani Borjanova krásna manželka Snežana.

Snežana Borjanová, manželka novej posily Slovana Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Bola marketingovou riaditeľkou v Parizane...

Bývalá marketingová riaditeľka Partizanu Belehrad pravidelne fandí svojej polovičke priamo na tribúnach. Aj tentoraz sa popýšila na Instagrame príbehom, v ktorom neopomenula partnera.

„Niekedy sa narodia ľudia, ktorí sú zbožňovaní všade. A pri každom ich dotyku s loptou skandujú davy ich meno,“ napísala k videu, na ktorom slovanisti povzbudzujú Borjana.

Toho neuznávajú len tribúny, ale aj šatňa. Hráči Slovana si tiež uvedomujú, že k nim prišla ozajstná osobnosť.

„Milan je niekto, koho sme potrebovali v predošlých rokoch, aby sme sa mohli kvalifikovať do skupinovej fázy Ligy majstrov. Dodáva nám ohromné sebavedomie, je to človek plný pozitívnej energie,“ vraví o spoluhráčovi Aleksandar Čavrič.

Srbský zakončovateľ otvoril v utorok večer skóre duelu a položil základy postupu.

"Jeho skúsenosti znamenajú pre každého v klube nesmierne veľa. S ním môžeme dosiahnuť cieľ, o ktorom sníva mnoho generácií, a to hrať v elitnej spoločnosti,“ dodal Čavrič.

Postup Slovana v Lige majstrov cez Zrinjski Mostar Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Už v druhej minúte sa po centri Lucasa Lovata...

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Tehelné pole #liga majstrov #ŠK Slovan Bratislava #HŠK Zrinjski Mostar #Milan Borjan #Snežana Borjanová