Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šľapák, blok, odchod. Škriniar pomohol rozhádanému Interu, sledoval potýčku spoluhráčov

Futbalové bago je zábavné i nekompromisné. Kým hráč v strede sa trápi a behá hore-dole, ostatní okolo neho s úsmevom na tvári robia maximum pre to, aby ho medzi sebou udržali.

23.02.2023 10:57
Milan Škriniar André Onana Foto:
Milan Škriniar v objatí s brankárom Andrém Onanom.
debata

Občas sa prílišný entuziazmus zmení na premotivovanosť. Vtedy ľahko môže prísť k zraneniu. Nechýbalo veľa a Milan Škriniar by nenastúpil na stredajší osemfinálový duel Ligy majstrov medzi Interom a FC Porto.

Útočník Lautaro Martínez – muž, ktorý od odchádzajúceho Slováka prebral kapitánsku pásku – sa pri predzápasovom bagu tak veľmi chcel dostať zo stredu, že nebezpečne atakoval spoluhráča.

Škriniar, ktorý v lete opustí San Siro zadarmo a prestúpi do parížskeho Saint-Germain, v poslednej chvíli stiahol nohu a k nepríjemnému šľapáku nedošlo. Aj vďaka šťastiu obaja výrazne pomohli Milánčanom k triumfu 1:0 nad portugalským majstrom.

"Nastúpili sme proti excelentnému tímu. Vyhrali sme prvé kolo, ale čaká nás odveta. Trochu ma mrzí, že sme lepšie nevyužili naše príležitosti, najmä v prvom polčase.

V druhom nás viackrát prečíslili, ale Škriniar s brankárom Andrém Onanom odviedli skvelú prácu," hodnotil duel po stretnutí tréner Interu Simone Inzaghi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Milan Škriniar