Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tréner Liverpoolu je na smiech. Rezervujte si hotel na finále, odkázal vlani

Futbalisti FC Liverpool sú po zahanbujúcej domácej prehre 2:5 s Realom Madrid v osemfinále Ligy majstrov na pokraji vypadnutia. Britské médiá sa teraz zabávajú na ambicióznych vyjadreniach trénera "The Reds" Jürgena Kloppa po vlaňajšom finále.

22.02.2023 10:00
Jurgen Klopp. Foto: ,
Jürgen Klopp nemohol byť po prehre 2:5 s Realom Madrid spokojný.
debata

Liverpool síce po 14 minútach prvého osemfinálového súboja vyhrával 2:0 po góloch Nuneza a Salaha. No ešte v prvom polčase dokázal dvoma gólmi vyrovnať Brazílčan Vinicius Jr. a po obrátke predviedol Real famózny obrat. Zariadila ho hlavička Edera Militaa a dva zásahy Karima Benzemu.

Je to po druhýkrát za deväť mesiacov, čo FC Liverpool nestačil na španielsky veľkoklub. Zverenci Carla Ancelottiho uspeli proti „The Reds“ vlani v máji vo finále Ligy majstrov vďaka gólu Viniciusa Jr. v druhom polčase.

Tréner Liverpoolu Jürgen Klopp mal po neúspešnom finále ambiciózne vyjadrenia pre BT Sport. Nemecký kouč veril, že jeho tím by sa mohol po roku opäť dostať do finále najprestížnejšej klubovej súťaže.

martin dúbravka Čítajte viac To nevymyslíte... Dúbravka siaha na trofej, získa ju, len ak jeho tím prehrá

„Nie je zlé dostať sa do finále – je to istý druh úspechu, aj keď nie taký, aký by ste chceli,“ povedal v máji 2022. „Mám silný pocit, že to dokážeme znova. Chlapci sú naozaj konkurencieschopní a sú výnimočnou skupinou – budú takou aj na budúcu sezónu. Kde sa hrá finále v budúcej sezóne? V Istanbule? Rezervujte si hotel,“ odkázal fanúšikom Klopp.

Po nečakane hladkej prehre o tri góly je nepravdepodobné, že sa Liverpoolu podarí postúpiť do štvrťfinále Ligy majstrov. A fanúšikovia sa Kloppovi kvôli vlaňajšiemu výroku vysmievali. „Rezervujte hotel pre Dona Carla, nie pre seba,“ reagoval jeden z fanúšikov. „Možno chcel finále sledovať so svojou rodinou,“ napísal na sociálnych sieťach ďalší.

Famózne čísla Stanislava Lobotku Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Stanislav Lobotka prežíva sezónu snov....
debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #Real Madrid #FC Liverpool #Jürgen Klopp