Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldo odbil zdravotníčku, ktorá chcela fotku. Jeho priaznivci schladili kritikov

Cristiano Ronaldo strelil vo štvrtkovom zápase futbalovej Európskej ligy svoj prvý gól v sezóne a tréner Manchestru verí, že mu dodá sebavedomie.

16.09.2022 15:54
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo v zápase proti Tiraspoľu.
debata

United zvíťazili 2:0 na ihrisku Šeriffu Tiraspoľ, Ronaldo v 39. minúte skóroval z pokutového kopu.

Ronaldo predtým nefiguroval v základnej jedenástke v žiadnom zo štyroch predchádzajúcich zápasov v Premier League a ani v predošlom dueli EL, keď Manchester doma prehral s Realom Sociedad.

Futbalové kluby, ktoré upadli do zabudnutia Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Blackburn (Anglicko) - Slávne časy anglického...

Tentoraz mu tréner Erik ten Hag dal šancu od začiatku a ešte do prestávky strelil 37-ročný futbalista svoj 699. gól v kariére na klubovej úrovni.

Ten Hag očakáva, že čoskoro pridá ďalšie: „Potreboval tento gól. Mal šance aj predtým, ale vždy chcel až príliš. Sme šťastní aj za neho, tím chcel, aby dal tento gól. Nemal ideálnu prípravu, ale keď získa viac kondície, dá viac gólov.“

Na sociálnych sieťach sa objavilo video, v ktorom Ronaldo vchádza po polčase do útrob štadióna a odmieta žiadosť zdravotníčky o fotografiu.

Kritici Portugalčana pripomenuli incident z apríla tohto roka, keď v návale zlosti z prehry vytrhol jednému z fanúšikov domáceho Evertonu mobil z ruky a poškodil ho.

Onedlho sa ukázalo, že chlapec je autista. Polícia uzavrela prípad napomenutím.

Ako to už býva, ďalšia skupina na sociálnych sieťach Ronalda bráni. Na obranu zverejnila zábery, na ktorých pred zápasom s Tiraspoľom objíma malého fanúšika v drese s jeho menom. Situácia sa mala odohrať pri hoteli, v ktorom boli ubytovaní hráči United:

Spokojný so Sanchom

Na trénera United urobil okrem Ronalda dojem aj výkon Jadona Sancha, ktorý otvoril skóre po 17 minútach, keď úspešne zakončil prihrávku Christiana Eriksena.

Sancho strelil tri góly v uplynulých šiestich dueloch.

„Som s ním skutočne spokojný. Veľa gólov strelil aj v príprave. Ide mu to dobre, ale myslím si, že je tu stále veľa priestoru na zlepšenie,“ dodal ten Hag.

V E-skupine patrí Manchestru druhé miesto, s plným počtom 6 bodov je na čele Real Sociedad San Sebastian.

Messi vs. Ronaldo? Futbalové osobnosti rozhodli Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Alex Ferguson – Cristiano Ronaldo. „Messi je...
debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Manchester United