Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trnava bude doma v Zlatých Moravciach

Futbalisti Spartaka Trnava budú aj o týždeň vo štvrtok v stretnutí play-off Európskej ligy proti FC Zürich doma na štadióne v Zlatých Moravciach.

13.08.2014 20:00
Spartak Trnava, St. Johnstone Foto: ,
Trnavskí fanúšikovia sa opäť vrátia na štadión do Zlatých Moraviec. Ich futbalisti tu nájdu domáce prostredie, ako tomu bolo aj naposledy proti škótskemu tímu St. Johnstone.
debata

Pôvodne plánovali Trnavčania odohrať tento zápas už na štadióne v Senici, napokon sa však kluby nedohodli. „Senická cenová ponuka bola pre nás neakceptovateľná,“ vysvetlil hovorca trnavského klubu Marek Ondrejka. Podľa neho by Spartak musel výrazne zdvihnúť ceny vstupeniek, aby sa nedostal do straty.

UEFA po ďalších rokovaniach napokon udelila ďalšiu výnimku a súhlasila odohrať zápas v Zlatých Moravciach, pokiaľ bude súhlasiť aj súper. „Dostali sme od neho kladné stanovisko, preto sa zápas uskutoční v Zlatých Moravciach,“ doplnil Ondrejka.

Trnavský klub v doterajších troch predkolách nezvyšoval ceny vstupeniek, urobí tak teraz prvý raz, zohľadnil už vyššiu fázu súťaže. Vstupenky stoja pre držiteľov permanentiek po 12 eur, pre ostatných po 15 eur. Predpredaj vstupeniek sa začne zajtra popoludní na trnavskomštadióne, prednostné právo na ich zakúpenie budú mať držitelia permanentiek. Ostatní si ich budú môcť prvý raz kúpiť po sobotňajšom ligovom zápase s Ružomberkom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #európska liga UEFA #Zlaté Moravce #Spartak Trnava #FC Zürich