Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Potrestaný Xabi Alonso sa rozčuľuje, že si nezahrá vo finále

Defenzívny stredopoliar futbalového Realu Madrid Xabi Alonso vyhlásil, že pravidlo, ktoré mu nedovolí nastúpiť vo finále Ligy majstrov, je neférové.

30.04.2014 17:16
Xabi Alonso Foto: ,
Xabi Alonso.
debata

Španielsky reprezentant dostal v utorňajšom odvetnom stretnutí semifinále proti Bayernu Mníchov (4:0) tretiu žltú kartu v tejto sezóne kontinentálneho pohára číslo jeden a disciplinárny trest mu znemožní nastúpiť v rozhodujúcom súboji o trofej, ktorý sa uskutoční 24. mája v portugalskom Lisabone.

„Je obrovská škoda, že si nezahrám vo finále. Dúfam, že moji spoluhráči zvíťazia a časom na to zabudnem. To, že som dostal nespravodlivú žltú kartu, ma nemrzí až tak, ako platnosť neférového pravidla. Cesta do finále je nesmierne komplikovaná, dlhá a mňa nesmierne štve, že si ho neužijem,“ povedal bývalý záložník FC Liverpool či San Sebastiánu.

„Biely balet“ sa stretne vo finále Ligy šampiónov s jedným z dvojice FC Chelsea – Atlético Madrid. Ich prvý výojmný duel v Španielsku sa skončil bezgólovou remízou. Odveta v Londýne je na programe v stredu 30. apríla.

debata chyba
Viac na túto tému: #finále #Real Madrid #madrid #Xabi Alonso