Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Správa, ktorá vyrazí dych. Saganov hviezdny súper zabil svoju ženu. Obzvlášť brutálnym spôsobom

Bývalého profesionálneho cyklistu a dvojnásobného majstra sveta v časovke Rohana Dennisa zatkli a obvinili zo zapríčinenia smrti manželky nebezpečnou jazdou.

31.12.2023 10:45 , aktualizované: 11:08
Rohan Dennis Foto:
Rohan Dennis pôsobil aj v špičkovom britskom tíme Ineos.
debata (48)

Ako informovali viaceré austrálske médiá, bývalý cyklista tímov BMC Racing, Bahrain-Merida, Ineos či Jumbo-Visma, bol obvinený zo smrti svojej manželky Melissy Dennisovej, rodenej Hoskinsovej.

Dennisová v nedeľu podľahla následkom zranení v nemocnici po incidente, ktorý sa odohral v sobotu večer. 33-ročného Dennisa prepustili neskoro večer na kauciu.

Australian Broadcasting Corporation najprv informovala, že na predmestí Adelaide v Medindie boli v sobotu po ôsmej večer privolané miestne pohotovostné služby po prvotných správach, že vodič zrazil ženu.

611194511 Čítajte viac Štrnásť rokov so Saganom bolo neuveriteľných, neľutujem nič. S cyklistikou sa lúči ďalšie známe meno

Spravodajstvo televíznej stanice potvrdilo, že žena utrpela vážne zranenia a bola prevezená do nemocnice Royal Adelaide, no v noci na nedeľu zomrela. Dennisová mala 32 rokov a bola matkou dvoch detí. Za bývalého cyklistu sa vydala v roku 2018.

Rohan Dennis sa má 13. marca dostaviť na Magistrátny súd v Adelaide, kde bude čeliť svojim obvineniam. Hoskinsová bola tiež veľmi úspešnou profesionálnou cyklistkou, vyhrávala tituly a podujatia na ceste aj na dráhe. V roku 2015 sa stala majsterkou sveta ako členka austrálskeho družstva v stíhacích pretekoch.

Dennis zaznamenal počas pätnásťročnej kariéry v profesionálnom pelotóne 33 víťazstiev. Na konte má dva etapové triumfy na španielskej Vuelte, tri na Okolo Švajčiarska, dvakrát sa tešil na Tirreno-Adriatico aj Tour Down Under.

Naposledy sa predstavil na kanadskom podujatí Grand Prix Cycliste de Quebec, ktoré začiatkom septembra nedokončil. Na augustových majstrovstvách sveta v Glasgowe skončil v časovke na 7. mieste.

Najlepšie zarábajúci cyklisti na svete v roku 2023 Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Pozrite si rebríček dvadsiatich najlepšie...
48 debata chyba
Viac na túto tému: #Rohan Dennis