Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vtipkár Sagan sa vkradol do rozhovoru s kamarátom Nibalim

Slovenský cyklista Peter Sagan je v koncovkách šprintérskych etáp neúnavným bojovníkom o víťazstvo, ale celkovo neberie svoj šport až tak vážne.

08.07.2015 20:51
debata (2)

Saganov povestný zmysel pre humor sa prejavil aj počas utorkovej 4. etapy Tour de France s viacerými sektormi s nebezpečnými „mačacími hlavami“ a tiež krátko po nej. Zatiaľ čo po šprintérskej prémii v etape gestikuláciou na bicykli Sagan nabádal svojich kolegov k úniku (na čom sa viacerí dobre zasmiali), po nej sa potichu zozadu vkradol do jedného z televíznych rozhovorov s obhajcom trofeje Vincenzom Nibalim. Talian, ktorý je Saganov bývalý kolega z tímu Liquigas-Cannondale, chvíľu netušil, že okrem neho súhlasným prikyvovaním hlavou reaguje na otázky aj Sagan. Keď si to všimol, rozosmialo ho to.

„Sme dobrí kamaráti,“ zareagoval Nibali na Saganovu humornú mimickú vsuvku počas jeho rozhovoru. Informácie vrátane vtipného videa zverejnil portál cyclingweekly­.co.uk.

Saganovi a Nibalimu, hoci teraz sú už súpermi v tímoch Tinkoff Saxo, resp. Astana, sa na 102. ročníku Tour de France zatiaľ darí. Slovenský cyklista v úvodných piatich etapách dvakrát finišoval druhý a raz tretí a v celkovom poradí je štvrtý s 33-sekundovým odstupom za Nemcom Tonym Martinom. Nibalimu zatiaľ patrí 13. priečka s mankom 1:50 min, ale jeho čas zrejme príde najmä v Pyrenejach a Alpách v druhej polovici TdF.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Tour de France #Peter Sagan #Vincenzo Nibali