Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sagan aj Contador sa na Tour de France predstavia v maskovacích dresoch

Vo farebne modifikovaných dresoch sa predstavia cyklisti tímu Tinkoff-Saxo na blížiacom sa vrchole sezóny Tour de France (4.- 26. 7.) vrátane lídra pre celkovú klasifikáciu Španiela Alberta Contadora či Slováka Petra Sagana.

11.06.2015 08:35
debata

Tradičnú žltú farbu doplnia „maskovacou“ modrou farbou, aby sa príliš nepodobali takpovediac „posvätnému“ žltému tričku lídra na najprestížnejších pretekoch.

"Dres žltej farby zahŕňa aj maskovací dizajn, ktorý členovia tímu poznajú už z predsezónnych sústredení,“ píše sa v správe na serveri cyclingnews.com. „Páčia si mi tie trikoty. Je to pekná kombinácia našich súťažných dresov s tými, ktoré sme mali vlani v decembri na tréningovom kempe na Gran Canarii. Verím, že sa budú páčiť aj našim fanúšikom,“ uviedol víťaz nedávneho Giro d'Italia Contador podľa tlačovej správy Tinkoff-Saxo.

Tinkoff-Saxo je druhý tím v profesionálnom pelotóne, ktorý oznámil čiastočnú zmenu farieb dresov pre Tour de France. Pred tímom ruského miliardára Olega Tiňkova tak urobili v LottoNL, kde pribrali viac belej namiesto žltej farby.

debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Sagan #Alberto Contador #Tinkoff-Saxo