Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Na tú... čakám polhodinu, ukážem českú silu! Zápasník v podmienke opäť vystrájal a obťažoval zamestnancov

Český bojovník Tadeáš Růžička je nepoučiteľný. V minulosti si za svoje výstrelky vypočul podmienečný trest, no cez víkend sa opäť nevedel vpratať do kože.

02.04.2024 10:01
Tadeáš Růžička Foto:
Tadeáš Růžička pri porušení podmienky môže skončiť za mrežami.
debata (1)

Cez víkend zverejnil video, na ktorom sa v skorých ranných hodinách snaží dostať do reštaurácie rýchleho občerstvenia, ktorá už zatvárala.

„Nechcel som natočiť toto video, ale ten hajzel zavrel okno! Buď mi dá, čo chcem, alebo ho vytiahnem z okna a ukážem mu českú silu,“ hovorí popritom, ako sa snaží dostať do zariadenia.

Zamestnankyňu nazval „kravou“ a zákazníka „buzíkom“. Príspevok neskôr vymazal, no ten sa napriek tomu šíri po sociálnych sieťach.

Neskôr pre Sport.cz celú situáciu bagatelizoval. „Bol som opitý, robili si zo mňa srandu. Natočil som si to, o nič nejde.“

Pre spomínaný web paradoxne prednedávnom uviedol, že si nemôže dovoliť ďalšie podobné prešľapy a že sa zmenil. Iba pred pár dňami sa vrátil zo sústredenia v Thajsku, kde sa „snažil nájsť sám seba.“

Na podobné incidenty by si mal dávať veľký pozor, keďže mu plynie 40-mesačný podmienečný trest a v prípade jeho porušenia sa môže ľahko ocitnúť za mrežami, kde by pobudol jedenásť mesiacov.

Podmienku si vyslúžil po incidente v lete minulého roka, kedy sa na sociálnych sieťach objavilo video, na ktorom Růžička bije muža v bezvedomí a hrubo mu nadáva.

Jeho konanie v nočných pražských uliciach okamžite odsúdili ďalší známi bojovníci a mnohí promotéri sa od jeho osoby dištancovali. Růžičkovi podľa polície hrozili tri roky natvrdo.

Srbská bojovníčka taekwondo Sara Damnjanovičová Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Krásna a nebezpečná. V zbierke trofejí má...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #škandál #reštaurácia #podmienka #Bojovník #MMA #Tadeáš Růžička