Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Putin rozdával vo veľkom. Šéf UFC prezradil, čo všetko dostal Nurmagomedov, keď zdolal McGregora

Prvý muž UFC Dana White v populárnom podcaste "Games with Names" prezradil, že prezident Ruska Vladimir Putin bohato odmenil slávneho bojovníka MMA Chabiba Nurmagomedova po slávnom triumfe nad Conorom McGregorom.

22.02.2024 13:00
Chabib Nurmagomedov Foto:
Russian President Vladimir Putin (2-L) and Ultimate Fighting Championship (UFC) lightweight titleholder Khabib Nurmagomedov (R) shake hands during a meeting in Makhachkala, Russia, 12 September 2019. Head of Dagestan Republic Vladimir Vasilyev is at left. IN POOL,Image: 470551703, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia
debata (7)

Pripomeňme, že v októbri 2018 Nurmagomedov „uškrtil“ McGregora vo štvrtom kole a obhájil tak opasok šampióna UFC v ľahkej váhe.

Bojovník z Degestanu dostal ihneď po zápase pozvánku od prezidenta Ruska Vladimira Putina. „Chabib sa po bitke ani nedostal do šatne a už mu volal Putin. Jemu a jeho otcovi dal v Rusku majetok v hodnote 20 miliónov dolárov,“ prezradil White.

Nurmagomedov vraj dostal obrovské peniaze, luxusné autá a niekoľko nehnuteľností…

Putin predtým daroval Chabibovi za skvelé výsledky drahý Mercedes a obdaroval aj ďalších borcov, ktorí úspešne reprezentovali Rus­ko.

Video

White uviedol, že neskôr sa snažil všetkými možnými spôsobmi presvedčiť Nurmagomedova, aby sa vrátil do Oktagonu.

"Keď sa však dostanete na takú úroveň slávy a máte toľko peňazí, je ťažké nájsť motiváciu dostať sa späť do oktagonu a nechať niekoho, aby vás udieral do hlavy.

Rovnako je to s Conorom McGregorom. Ten chlap žije na jachte, kde je najhorúcejšie a o nikoho iného sa nestará," povedal White.

Video
7 debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimir Putin #UFC #Chabib Nurmagomedov