Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zdrvený Vémola vystrúhal poklonu Pirátovi. Ukončil Slovák kariéru českému bojovníkovi?

Český MMA bojovník Karols Vémola prehral pri Oktagone 51 so Slovákom Samuelom Krištovičom už v prvom kole a po nečakanej porážke pomaly hovorí o konci kariéry. Zároveň na sociálnych sieťach priznal, že chce odísť víťazne.

31.12.2023 14:01
Karlos Vémola Foto:
Karlos Vémola po prehre so Samuelom Krištovičom.
debata (7)

Súboj v klietke proti slovenskému Pirátovi trval len necelé dve minúty, keď dostal Vémola KO a musel stráviť ťažkú prehru.

„Nebudem vám tu hovoriť, že každá prehra vás posunie k nejakému vyššiemu cieľu, pretože tomu sám neverím. Ja už som na vrchole bol a táto prehra ma nikam neposunie,“ uviedol bojovník na Instagrame.

mma pirát Čítajte viac Knokaut v štýle Attilu! Vémola opäť prehral so Slovákom, Pirát ho vypol parádnou kombináciou

Vémola zároveň priznal, že jeho kariéra už asi nebude mať dlhé trvanie. „Možno je na čase si uvedomiť, že vzhľadom k môjmu veku a zdravotnému stavu čas nezastavíš. Nechávam mladých chalanov, aby ma porazili, čo by sa mi kedysi nikdy nestalo.“

Slovenskému protivníkovi sa predvedený výkon vystrúhal poklonu. „Nechcem upierať výkon Pirátovi, ktorý sa na rozdiel od iných zápasov so mnou nezľakol. Dal si do hlavy, že ma v prvom kole knokautuje, až sa mu to podarilo. Veľká gratulácia a rešpekt tomu, že nastúpil a predviedol taký výkon,“ pochválil Slováka Vémola.

Hnevala ho však skutočnosť, ako sa rozlúčil s dejiskom zápasu a miestom jeho mnohých veľkých víťazstiev. „Takto som sa s O2 arenou rozlúčiť nechcel. Som už vyše 30 rokov v bojových športoch a nechcem tú cestu skončiť dvomi prehrami,“ povedal s tým, že ľudia si nepamätajú, čo ste robili, ale ako ste skončili.

Teraz už sa bude pripravovať na svoj záverečný zápas, ktorý chce v júni vyhrať. „Znamená to, aby som niekam zavrel a začal makať na príprave na jún, keď budem mať posledný súboj. Ak chcem reputáciu zachrániť, musím vyhrať,“ dodal rodák z Olomouca.

Česká hviezda MMA Karlos Vémola s manželkou Lelou Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Milovaný i nenávidený. Karlos Vémola patrí...
7 debata chyba
Viac na túto tému: #MMA #Oktagon #Karlos Vémola