Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kickboxer v Košiciach vraj zhodil vozičkára, jeho partnerku opľul. Podľa promotéra išlo o sebaobranu

Na turnaji RFA 14 v košickej Steel Aréne došlo k veľkej bitke, ktorej účastníkom bol český zápasník Vašek Sivák. Videá z incidentu kolujú na internete.

06.12.2023 07:58
258849190 4670248623038461 8373178736777031048 n Foto:
Vašek „Bad Boy“ Sivák
debata (5)

K hromadnej potýčke, pri ktorej musela zasahovať ochranka, došlo po Čechovom zápase s nemeckým bojovníkom Christopherom Hoppom.

Počas incidentu spadol z vozíka bývalý zápasník Štefan Bazso, ktorému pred časom pre opuch mozgu museli odstrániť časť lebky a amputovať obe nohy.

Svoj pohľad na konflikt zverejnila na sociálnej sieti Bazsova sestra Silvia. Podľa nej Bazsa zhodili z vozíka, lebo bojovník na vozíku zavadzal Sivákovi pri vstupe do arény. Sivák sa údajne pred zápasom aj vysmieval Bazsovi, že nemá nohy.

Vozičkárova partnerka Míša Vallovič, tiež tvrdí, že Sivák a jeho tím zhodili Bazsa, ktorého lebka je po operácii veľmi citlivá na akýkoľvek pád, na zem. Keď sa Siváka išla opýtať, či je to podľa neho v poriadku, miesto odpovede ju mal opľuť.

Promotér RFA Boris Marhanský však tvrdí, že Bazsovej verzia úplne nesedí s realitou. "Boli sme pri tom a videli sme, čo sa stalo. Vaškov nástup do klietky je na kamere.

Pozreli sme si záznam a to, čo píše ta pani v statuse, vôbec nesedí. Nič z toho sa počas Vaškovho nástupu neudialo.

Molnár hokej Čítajte viac Zlomenina a vybité zuby. Pre krvavú bitku prišiel o MS, polícia oznámila posun v prípade slovenského hokejistu

Sivák povedal, že keď vyšiel z klietky po zápase, prišli za ním nejaké osoby a začali mu nadávať. Jeden z mužov doňho sotil a on útok v sebaobrane vrátil.

Počas toho, ako odsotil toho pána, bohužiaľ padol na vozíčkara a prevrátil ho," povedal Marhanský pre refresher.

Návštevníci pri stole, kde sa všetko udialo, vraj boli dosť podgurážení. Marhanský naznačil, že útok voči Sivákovi mohol byť aj rasovo motivovaný. Počul aj fámu, že Sivák sa s mužmi nechcel odfotiť, čo vyvolalo konflikt.

Český bojovník na svojej oficiálnej stránke tvrdí, že bol napadnutý pri odchode z ringu. "Toho človeka som videl prvýkrát. Neviem, kto to bol a prečo si ma vybral. Podľa mňa bol sfetovaný a k tomu ešte opitý.

To, čo som si prečítal na MMA Shorties, ma vytočilo. Nikdy som sa nesmial nikomu, kto je postihnutý a navyše, toho človeka na vozíku som do tej doby nepoznal a štve ma, že na neho niekto spadol.

Rozumný človek vie, že som to nezavinil," uviedol s tým, že vozičkárovo okolie si vymýšľa, aby sa priživilo na jeho mene.

„Je mi ľúto, že človek, ktorý je obmedzený na pohybe, sa do toho priplietol. Počul som, že je bývalý bojovník. Rád ho zoberiem dajme tomu na obed, priveziem mu niečo na preležaniny a bolesti,“ dodal český kickboxer Sivák.

Srbská bojovníčka taekwondo Sara Damnjanovičová Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Krásna a nebezpečná. V zbierke trofejí má...
5 debata chyba
Viac na túto tému: #kickbox #MMA #Vašek Sivák #RFA