Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sklamaný Vémola sa duelu s Kinclom nedočká. Jeho miesto obsadil Slovák. A čo odkázal Véghovi?

Je rozhodnuté. Trilógia súbojov Patrik Kincl vs. Karlos Vémola sa konať nebude. Prvý menovaný, šampión strednej divízie bude 29. decembra bojovať v MMA proti slovenskému vyzývateľovi Vlastislavovi Čepovi.

24.10.2023 19:37
1 vémola Foto:
Karlos Vémola si na prípadného ďalšieho súpera musí počkať.
debata

Organizácia Oktagon zatiaľ neoznámila dôvody, prečo nakoniec nepríde na tretí súboj dvoch veľkých rivalov. „Chcel som urobiť na konci roku niečo veľké a nič väčšie ako Kincl vs. Vémola tam nebolo,“ uviedol pre CNN Prima News 38-ročný bojovník.

Vémola neskrýval z rozhodnutia organizácie sklamanie. „Skončilo to zle pre šport a pre jeho fanúšikov. Patrik Kincl si vybral tú jednoduchšiu cestu, ktorou je Vlasto Čepo,“ skonštatoval.

Chamzat Čimajev Čítajte viac Čo vlastne chce? Hviezda MMA žiadala mier, potom Kadyrova prosila o zbraň, aby bránila Palestínčanov

Priznal, že nechcel zhadzovať kilogramy do kategórie do 84 kilogramov. Ale neuskutočneného zápasu s Kinclom je jednoducho škoda. „Aj ľudia, ktorí tvrdia, že by ich tento zápas nezaujímal, by sa naň aj tak pozerali,“ uviedol bojovník s prezývkou Terminátor.

Je veľmi zvedavý, čo na toto rozhodnutie povedia fanúšikovia. „Mne by to nikdy neodpustili. Povedali by, že sa Vémola pos*al, zobral si ľahšieho súpera a tak ďalej. Ja som si na konci kariéry vybral to najťažšie, čo som mohol.“

Všetko nasvedčuje tomu, že do konca roka sa už do klietky nepostaví. Tvrdí, že pre neho nemajú žiadneho súpera.

00. Hlavná FOTO Čítajte viac Roztomilé stvorenie v krvavej klietke. Poľská kráska z MMA zobrala sociálne siete útokom

Vémola, ktorý naposledy po niekoľkých sekundách zložil Pavla Langera, len odhaduje, prečo sa nakoniec veľký súboj neuskutoční. „Asi požiadal o nezmyselné peniaze, ktoré mu Oktagon nedal. Na druhú stranu, všetci máme nejakú zmluvu.“

Český velikán v zmiešaných bojových umeniach nestratil dobrú náladu a vyzval na súboj ďalšieho veľkého rivala, Slováka Attilu Végha.

„Ak Attila hovorí, že chce dodržať december so mnou, tak poďme do toho. Do decembra sú dva mesiace, mne odpadol súper. Attilko, zháňam súpera. Ak si ready, tak ja tiež. Attilko, poďme v decembri do O2 areny,“ navrhol Terminátor.

Česká hviezda MMA Karlos Vémola s manželkou Lelou Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Milovaný i nenávidený. Karlos Vémola patrí...
debata chyba
Viac na túto tému: #MMA #Karlos Vémola #Patrik Kincl #Vlastislav Čepo