Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vémola si poriadne zavaril. Priznal sa k nelegálnej činnosti, hrozia mu tri roky basy

Akoby mu nestačila májová porážka s Patrikom Kinclom v klietke. Známy český bojovník MMA Karols Vémola rieši poriadny problém. Obvinenie 37-ročného športovca z trestného činu neoprávneného nakladania s chránenými voľne žijúcimi živočíchmi nabralo nový smer.

28.06.2023 15:05
Karlos Vémola Foto:
Karlos Vémola.
debata

Podľa polície si nelegálne zadovážil mláďa tigra bieleho bez povolenia, za čo usvedčeným páchateľom v prípade odsúdenia hrozia až tri roky väzenia.

Server eXtra.cz napísal, že sa Vémola k trestnému činu priznal. Pre Blesk.cz Vémola uviedol, že to nebude s jeho problémom až také horúce. „Som si istý, že stíhanie bude v najbližšom období zastavené,“ uviedol bojovník.

Krátko po prehre s Kinclom musel ísť Vémola k výsluchu na políciu, a to dokonca v úlohe obvineného v spomínanej kauze okolo vlastníctva tigrieho mláďaťa.

Vémola Čítajte viac Zmaľovaná tvár a debaty o konci? Vémola sa vráti už toto leto. Na akcii, aká tu ešte nebola

„V tejto chvíli môžem povedať iba to, že sa prípadom zaoberáme, ale v tejto fáze nemôžeme byť konkrétnejší. Informovať budeme v okamžiku, keď nám to okolnosti prípadu dovolia,“ uviedla vtedy pre novinky.cz hovorkyňa polície Vlasta Suchánková. Vyšetrovanie potvrdila, ale detaily v apríli neuviedla.

Teraz sa zdá, že sa veci okolo kauzy dali do poriadneho pohybu a extra.cz tvrdí, že sa Vémola rozhodol priznať. „Policajti na neho mali taký zálusk, že mu nezostávalo, než 30. mája nabehnúť na kriminálku a tam sa priznať,“ cituje eXtra.cz dôveryhodný zdroj blízky vyšetrovaniu.

mma Čítajte viac Hľadá sa zbitý Vémola! Nemohol ani rozprávať, zmizol z haly. Šampión sa tešil, ako mu manželka vyšetrí rozkrok

Vémola mal vypovedať, ž aj keď pôvodne hádzal vinu na kamaráta, naozaj sa on sám vedome dopustil de facto podvodu s falošnými papiermi v snahe legalizovať jedno zviera. Priznal aj to, že druhé posunul ďalej," dodal zdroj.

Zo sústredenia v Poľsku sa Vémola k posunu v prípade vyjadril nasledovne: Som si istý, že stíhanie bude v najbližšej dobe zastavené." K údajnému priznaniu sa však nevyjadril.

Česká MMA bojovníčka Veronika Zajícová Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Má devätnásť rokov, za sebou vážnou autonehodu,...
debata chyba
Viac na túto tému: #MMA #Karlos Vémola