Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Putin rozdával vo veľkom. Šéf UFC prezradil, čo všetko dostal Nurmagomedov, keď zdolal McGregora

Prvý muž UFC Dana White v populárnom podcaste "Games with Names" prezradil, že prezident Ruska Vladimir Putin bohato odmenil slávneho bojovníka MMA Chabiba Nurmagomedova po slávnom triumfe nad Conorom McGregorom.

22.02.2024 13:00
Chabib Nurmagomedov Foto:
Russian President Vladimir Putin (2-L) and Ultimate Fighting Championship (UFC) lightweight titleholder Khabib Nurmagomedov (R) shake hands during a meeting in Makhachkala, Russia, 12 September 2019. Head of Dagestan Republic Vladimir Vasilyev is at left. IN POOL,Image: 470551703, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia
debata (7)

Pripomeňme, že v októbri 2018 Nurmagomedov „uškrtil“ McGregora vo štvrtom kole a obhájil tak opasok šampióna UFC v ľahkej váhe.

Bojovník z Degestanu dostal ihneď po zápase pozvánku od prezidenta Ruska Vladimira Putina. „Chabib sa po bitke ani nedostal do šatne a už mu volal Putin. Jemu a jeho otcovi dal v Rusku majetok v hodnote 20 miliónov dolárov,“ prezradil White.

Nurmagomedov vraj dostal obrovské peniaze, luxusné autá a niekoľko nehnuteľností…

Putin predtým daroval Chabibovi za skvelé výsledky drahý Mercedes a obdaroval aj ďalších borcov, ktorí úspešne reprezentovali Rus­ko.

Video

White uviedol, že neskôr sa snažil všetkými možnými spôsobmi presvedčiť Nurmagomedova, aby sa vrátil do Oktagonu.

"Keď sa však dostanete na takú úroveň slávy a máte toľko peňazí, je ťažké nájsť motiváciu dostať sa späť do oktagonu a nechať niekoho, aby vás udieral do hlavy.

Rovnako je to s Conorom McGregorom. Ten chlap žije na jachte, kde je najhorúcejšie a o nikoho iného sa nestará," povedal White.

Video
7 debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimir Putin #UFC #Chabib Nurmagomedov