Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dubovská hlási zaujímavú novinu, povedie ju Magoni: Teším sa a som pripravená

Bývalý tréner Petry Vlhovej Livio Magoni sa stal novým členom tímu Martiny Dubovskej, slovenskej lyžiarky reprezentujúcej Česko.

30.05.2023 22:21
Martina Dubovská ä Foto: ,
**iDnes.cz (ČR):** Martina Dubovská si desiatym miestom v Sestriere vylepšila sezónne maximum. Vyhrala Wendy Holdenerová, ktorá si po Killingtone pripísala druhé víťazstvo za sebou. Na tretie miesto sa prepadla vedúca žena po prvom kole Slovenka Petra Vlhová, hneď za ňou vďaka najrýchlejšiemu času druhého kola skončila Švédka Hanna Aronssonová Elfmanová, ktorá si polepšila o 12 priečok.
debata (2)

„Odštartovali sme letnú prípravu na novú sezónu aj s tréningom na snehu. S tým prichádzajú aj zmeny, s ktorými sa chcem podeliť. Súčasťou môjho tímu v ďalšej sezóne bude Livio Magoni.

Teším sa a som pripravená na túto novú skúsenosť,“ uviedla na instagrame Dubovská a pridala fotografiu z rakúskeho ľadovca Hintertux:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Martina Dubovska (@martinadubovska)

Talian naposledy viedol rakúsku slalomárku Katharinu Liensbergerovú, no po sérii nevýrazných výsledkov skončil.

„Nebolo plánované, že naša spolupráca sa skončí predčasne. Do situácie však zasiahli technické, logistické i organizačné nedorozumenia,“ vysvetľoval Magoni v januári pre ORF.

Trénerom Vlhovej bol do konca sezóny 2021. Po nej trénoval Slovinku Metu Hrovatovú. Jej krajanku Tinu Mazeovú – rovnako ako Vlhovú – priviedol k veľkého glóbusu pre celkovú víťazku vo Svetovom pohári.

Plavkové kreácie Martiny Dubovskej Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Zaslúžený oddych po náročnej sezóne. Dopriala...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #Martina Dubovská #Livio Magoni