Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nečakaný zvrat. Vlhovej súperka a slovinské lyžiarske eso chystá návrat

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová to bude mať v budúcej sezóne Svetového pohára ťažšie. K návratu na zasnežené svahy to ťahá slovinskú špecialistku na technické disciplíny, 25-ročnú Metu Hrovatovú.

28.03.2023 14:15
Meta Hrovatová Foto: ,
Meta Hrovatová.
debata (3)

Dvojnásobná juniorská majsterka sveta ukončila nečakane kariéru vlani v októbri po tom, ako sa nedokázala vrátiť na vrcholovú úroveň po problémoch so zraneným kolenom.

Všetko nasvedčuje tomu, že Hrovatová koketuje s návratom do Svetového pohára. Podľa slovinského portálu Sportklub sa lyžiarka rozhodla vrátiť k profesionálnej kariére.

Tessa Worleyová Čítajte viac Vlhovú už nevyzve, Shiffrinová ju označila za idol. Poddôstojníčka zažiarila aj po rozlúčke

„Je príliš mladá na to, aby nelyžovala. V súčasnosti diskutujeme. Je ťažké povedať, či bude vo Svetovom pohári už v budúcej sezóne. Ale verím, že sa veci čoskoro vyjasnia,“ povedal šéftréner slovinskej reprezentácie Janže Slivnik.

Hrovatová sa v pretekoch Svetového pohára dostala štyrikrát na stupne víťazov v obrovskom slalome a ďalších 15-krát sa prebojovala do elitnej desiatky. Bola jednou najúspešnejších lyžiarok od čias fenomenálnej Tiny Mazeovej.

Šarmantná Mikaela Shiffrinová v New Yorku Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Rekordne úspešná Mikaela Shiffrinová si po...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #alpské lyžovanie #Meta Hrovatová #slovinská lyžiarska reprezentácia