Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Gutová útočí na druhé miesto Vlhovej. Slovenka odštartuje za Bassinovou

Odjazdiť zjazd sa v sobotu nepodarilo, organizátori robia maximum, aby bola trať pripravená aspoň v nedeľu. Do švajčiarskeho strediska Crans-Montana dorazilo 10-tisíc divákov, ale lyžovanie naživo zatiaľ nevideli.

25.02.2023 20:37
Vlhová Gutová Foto:
Tradičné rivalky: Lara Gutová-Behramiová a Petra Vlhová.
debata

Proti bolo počasie, ktoré robí problémy organizátorom podujatia Svetového pohára alpských lyžiarok celý týždeň.

Tí museli pre vysoké teploty, ktoré poškodili skladbu zjazdovky Mont Lachaux, zrušiť štvrtkový tréning zjazdu a piatkový obmedziť.

Petra Vlhová v Kranjskej Gore. Čítajte viac Vlhová sa na trať zjazdu nedostala, fanúšikovia pískali. Super G zostáva otázny

Na trať zjazdu v sobotu sa nedostala ani Petra Vlhová, ktorá bola pripravená s číslom 31. Podobné číslo bude mať aj v nedeľu.

Organizátori rozhodli, že zjazd presunú na nedeľu a super G zrušia. Vlhová bude mať v nedeľu tridsaťdvojku.

S jednotkou odštartuje Nórka Kajsa Vickhoff Lieová. Deviatku má Sofia Goggiová, desiatku Lara Gutová-Behramiová, s číslom 31 sa vydá na trať Marta Bassinová.

Vlhová bude v nedeľu brániť druhé miesto v priebežnej klasifikácii SP. Slovenka má na konte 966 bodov, tretia Gutová-Behramiová zo Švajčiarska stráca 60 bodov.

koláž Čítajte viac Prečo Shiffrinová vynecháva Crans-Montanu? Počasie jej dáva za pravdu

Suverénka doterajšej sezóny Mikaela Shiffrinová má na prvom mieste klasifikácie SP obrovský 731-bodový náskok a pevne kráča za ziskom piatej „veľkej gule“ v kariére.

Americká hviezda do Švajčiarska ani necestovala, uprednostnila pauzu po MS. O pár dní začne s tréningom na severe Európy, kde sa uskutočnia ďalšie dve podujatia seriálu.

Nórsko-švédska kombinácia je na programe na začiatku marca. V Kvitfjelli sa pôjdu dva super G a zjazd (3.-5. marca), v Aare obrovský slalom a slalom (10. a 11. marca).

Nedeľný zjazd v Crans-Montane sa začína o 11.00 h, sledujte ho s nami naživo .

Petra Vlhová, Michal Kyselica Čítajte viac Rozišla sa s frajerom? Skončí kvôli túžbe po dieťati? Vlhová odhaľuje súkromie
debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #alpské lyžovanie #Lara Gutová-Behramiová