Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bola Shiffrinová chorá či len nevie prehrávať? Na pódiu žiarila

Mikaela Shiffrinová v rakúskom Flachau nezískala 83. triumf v pretekoch Svetového pohára a v ženských historických tabuľkách sa zatiaľ nedostala na prvé miesto. V utorok ju o to pripravila Petra Vlhová, ktorá zašla fantastický slalom.

11.01.2023 22:24
debata (34)

Po pretekoch ľudia z jej tímu tvrdili, že ju sužovali bolesti žalúdka. Po dojazde do cieľa a slávnostnom ceremoniáli údajne vracala. Ale bolo to naozaj tak?

Americkú lyžiarku už dlhšie podozrievajú, že – predovšetkým s Vlhovou – nedokáže prehrávať. Občas príde s nejakým „ospravedlnením“. Rodáčka z Colorada napríklad neuniesla ani prehru v pretekoch v Jasnej v Nízkych Tatrách a vyhovárala sa, že musela dlhšie čakala na svoj štart.

„Poviem to na rovinu: nie je to prvýkrát, keď sa niečo riešilo po Petinom víťazstve. Niekedy mám pocit, akoby Mikaela nevedela prehrávať,“ vravel vtedy v rozhovore pre Pravdu kondičný tréner Vlhovej Šimon Klimčík.

Z toho, že často nie je úprimná a spolu so svojim tímom nevedia prehrávať, ju obviňoval aj bývalý Vlhovej tréner Livio Magoni. Viac sme o tom písali TU.

Vlhová vo svojej knihe – Petra – o Shiffrinovej píše zasa takto: „Je zrodená pre víťazstvo, a keď je druhá či tretia, je zle. Do istej miery to chápem, aj u mňa je to také. Viem však uznať, keď je súperka lepšia. Nie som si istá, či to dokáže aj ona.“

A ako to bolo vo Flachau? Fotografie z cieľového priestoru dávajú tušiť, že Shiffrinová až také vážne problémy nemala. Napokon, posúďte sami.

Bola Shiffrinová vo Flachau naozaj chorá? Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Michaela Shiffrinová skončila v rakúskom...
pasiky Čítajte viac Americká párty sa nekoná. Vlhová skončila v náručí, Shiffrinová v opatere lekárov
34 debata chyba
Viac na túto tému: #Mikaela Shiffrinová