Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Odkiaľ že to je? Američania v oficiálnej správe poplietli Vlhovej krajinu

Mohla sa osamostatniť na čele historického rebríčka v počte víťazstiev, no útok jej nevyšiel. Prekazila jej ho Petra Vlhová.

11.01.2023 09:54
mikaela shiffrinová, petra vlhová Foto:
Spolu na pódiu: Mikaela Shiffrinová a Petra Vlhová.
debata (101)

Americká hviezda Mikaela Shiffrinová aj po pretekoch vo Flachau čaká na rekordný 83. triumf vo Svetovom pohári. V rakúskom stredisku sa musela skloniť pred svojou najväčšou rivalkou.

O dianí z utorkového večera – samozrejme – informujú aj za morom. Oficiálna stránka Amerického zväzu alpského lyžovania a snoubordingu píše o počínaní svojej stálice s tým, že jej výkon ovplyvnili zdravotné problémy.

Ohlasy na triumf Petry Vlhovej vo Flachau Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Krone Zeintung (Rak.): Triumf vo Flachau...

„Shiffrinová sa po prvej jazde dostala na druhé miesto, pričom ju od Petry Vlhovej zo Slovinska delilo len 0,17 stotín sekundy,“ dočítate sa na webe v článku, ktorého autorkou je Sierra Ryderová.

Áno, vidíte dobre – zo Slovinska. Američania si znovu pomýlili Slovákov so Slovincami a túto krajinu priradili už aj k Vlhovej.

„V druhej jazde predviedla Shiffrinová solídny výkon, ale nestačilo to na to, aby predbehla Vlhovú,“ dodáva portál usskiandsnowbo­ard.org.

Nezostáva iné, ako veriť, že nabudúce už na americkom zväze budú vedieť, odkiaľ v skutočnosti olympijská šampiónka či víťazka Svetového pohára je.

© Autorské práva vyhradené

101 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #Mikaela Shiffrinová #Svetový pohár v alpskom lyžovaní #flachau #Flachau 2023