Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Chcete sledovať Vlhovú? Ak máte len RTVS, zaplačete

Petra Vlhová je magnetom nielen pre fanúšikov, ale aj pre televízne spoločnosti. Boj o vysielacie práva má prísne nastavené podmienky.

12.10.2022 09:34
SR Liptovský Mikuláš Vlhová rozlúčka sezóna ZAX Foto: ,
Petra Vlhová sa fotí v kruhu svojich fanúšikov na Námestí osloboditeľov v Liptovskom Mikuláši.
debata (18)

Situácia na Slovensku nie je výnimkou a momentálne to vyzerá tak, že RTVS prehráva boj so súkromnou televíziou.

Ako informoval portál Sportnet, väčšinu pretekov sezóny 2022/23 Svetového pohára alpských lyžiarok odvysiela kanál JOJ Šport.

odkaz
vlhova-program

Telerozhlasu zostali „len“ prenosy z podujatí v Rakúsku vrátane obrovského slalomu v Söldene, ktorým sa 22. októbra začne nová sezóna.

„Stanica JOJ Šport vysiela zo zjazdového lyžovania 86 percent všetkých disciplín a sedem podujatí ostáva na RTVS. Nevieme, ktoré preteky Petra Vlhová pôjde, ale my sme pripravení. V prípade týchto pretekov bude k dispozícii aj štúdio so zaujímavými hosťami,“ uviedol šéf programu Tomáš Magáth.

Nová sezóna obsahuje 41 pretekov, seriál Svetového pohára odvysiela aj Eurosport. Vlhová bude obhajovať malý glóbus v slalome a druhé miesto v celkovom hodnotení.

Petra Vlhová v 2. kola obrovského slalomu. Čítajte viac Argentína je prívetivá. Nielen k Messimu, ale aj k Vlhovej

Uplynulý čas strávila v Argentíne, kde absolvovala prípravný kemp. Okrem technických disciplín trénovala aj tie kĺzavé.

"Makali sme aj na kĺzavých disciplínach. Podľa toho, ako sa sezóna bude vyvíjať a či sa naskytne možnosť získať kvalitné umiestnenia, pôjdeme aj do zjazdov a super G.

Pravdepodobne to bude na zjazdovkách, ktoré Peťa jazdila aj v minulosti. Skúsenosti naberá vekom i tým, že na nich už jazdila," povedal pre Pravdu Matej Gemza, asistent hlavného trénera Maura Piniho.

18 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Petra Vlhová #alpské lyžovanie #JOJ Šport