Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ledecká prišla o zlaté ruky. Servisman jej ušiel k Vlhovej top súperke

Česká trojnásobná olympijská víťazka Ester Ledecká si bude musieť pred nadchádzajúcou sezónou nájsť nového servismana.

08.06.2022 09:24
Švédsko alpské SP ženy zjazd Äre tréning Foto: ,
Ester Ledecká na archívnej snímke.
debata (3)

Jej krajan Miloš Machytka, ktorý sa hviezde staral od roku 2019 o lyže aj snowboard, prešiel do realizačného tímu rakúskej slalomárky Kathariny Liensbergerovej.

Majsterka sveta v slalome z minulého roka a strieborná olympijská medailistka z Pekingu prišla na jar o svojho servismana Raphaela Hudlera. Spoluprácou s českým odborníkom sa pochválila na sociálnych sieťach.

Ledecká po sezóne dúfala, že sa jej podarí udržať osvedčený realizačný tím pohromade. Ponuky na zahraničnú spoluprácu mali zjazdársky tréner Tomáš Bank a fyzioterapeut Michal Lešák, jej tím ďalej tvorí taliansky zjazdársky odborník Franz Gamper, pre snowboard Američan Justin Reiter.

O servis sa doteraz staral Machytka, ktorý v minulosti slávil úspechy so slalomárkou Šárkou Strachovou. Spolupracoval aj s Filipom Trejbalom a Krištofom Krýzlom.

Nie je tajomstvom, že o Machytkovej služby mala v minulosti záujem aj Petra Vlhová. Vtedy sa však „prestup“ neuskutočnil.

Petra Vlhová, Peking 2022 Čítajte viac Vlhová: Slováci si málo veria. Shiffrinová aj po hroznom dni povie, že je najlepšia
3 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #Ester Ledecká