Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Gisinová opustila značku odmalička spätú i s Vlhovou. Risk, píšu Švajčiari

Potvrdené. Jedna z najväčších súperiek Petry Vlhovej Michelle Gisinová mení dodávateľa lyží. Po 15 rokoch sa lúči so značkou Rossignol a od budúcej sezóny bude jazdiť na lyžiach Salomon.

03.05.2022 21:52
Petra Vlhová Foto: ,
Zľava druhá Katharina Liensbergerová, víťazka Petra Vlhová a tretia Michelle Gisinová. Všetky jazdili na lyžiach Rossignol - až doteraz.
debata

Dvojnásobná olympijská víťazka už nové spojenie pred niekoľkými dňami avizovala, no napokon svoj príspevok zo sociálnej siete vymazala. Teraz je dohoda spečatená a oznámila ju svetu.

Riskantné rozhodnutie, píše švajčiarsky denník Blick.

„Salomon v posledných rokoch nepatril medzi tri najlepšie značky lyží v ženskom cirkuse,“ vysvetľuje web, podľa ktorej mieri do Salomonu aj ďalšia švajčiarska zjazdárka Camille Rastová. Tú však sponzoruje Head.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Salomon Alpine (@salomonalpine)

„Môže sa stať, že budúci rok alebo ten ďalší do seba nebude zapadať vôbec nič. Ale chcem dať novému materiálu čas,“ priznala držiteľka 19 pódií vo Svetovom pohári Gisinová v relácii Pilatus Today.

Francúzsky výrobca športových potrieb privítal novú hviezdu s nadšením:

„Modrá rodina je teraz oveľa rýchlejšia. Vitaj, Michelle Gisinová. Oboch nás charakterizuje pozitívny prístup, neuveriteľná dôslednosť a mimoriadna všestrannosť a od prvého momentu z nás robia dokonalý pár.“

Magoni lyžovanie Čítajte aj Švajčiari varujú pred Magoniho praktikami: Vlhová to vie najlepšie

Pod zmluvou so Salomonom je aj Gisinovej snúbenec, taliansky lyžiar Luca De Aliprandini. „Konečne,“ kvitoval rozhodnutie svojej dlhoročnej partnerky v komentároch.

Značku Rossignol používa viacero elitných lyžiarok vrátane Vlhovej.

„S Rossignolom som v spojení odmalička. Samozrejme, že som veľmi rada, že naše cesty budú naďalej spoločné,“ uviedla vlani v júni, keď predĺžila zmluvu s týmto dodávateľom lyží a lyžiarskeho materiálu do roku 2024.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #Michelle Gisinová