Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Otvorená spoveď Petry Vlhovej: Už nemám súkromný život

Na švajčiarskom svahu príde k prvému poolympijskému duelu medzi Vlhovou a Američankou Mikaelou Shiffrinovou.

04.03.2022 11:26
Petra Vlhová Foto:
Víťazné slzy slovenskej šampiónky.
debata (7)

Obe 26-ročné elitné lyžiarky majú pritom osem pretekov pred koncom Svetového pohára v celkovom hodnotení rovnaký počet 1026 bodov.

V sobotu je na programe super-G a v nedeľu obrovský slalom. Napriek tomu, že ide o disciplíny, v ktorých by mala mať navrch Shiffrinová, švajčiarsky denník Blick tvrdí opak.

Shiffrinová lyžovanie Čítajte viac Bez boja sa nevzdá. Shiffrinová sa vracia do akcie

Podľa neho bude Slovenka ťažiť z úspešného vystúpenia na olympiáde v Pekingu, kde získala zlato v slalome. Na druhej strane Američanka nezískala žiaden cenný kov pri šiestich štartoch.

Vlhová sa pred víkendovým podujatím vyjadrila aj k obrovskej popularite, ktorá jej na jednej strane lichotí, ale na druhej je aj príťažou.

Petra Vlhová a Mauro Pini na tréningu Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Petra Vlhová počas tréningu v stredisku...

„Už sa len ťažko môžem pohybovať po ulici bez toho, aby sa so mnou niekto nechcel odfotiť. To je niekedy ťažké. Už nemám súkromný život,“ citoval Blick Vlhovú.

Ľahkosť na lyžiach a menší tlak na výsledky jej dodáva aj tréner Mauro Pini, ktorý ju nabáda k tomu, aby si lyžovanie užívala. „Nie som stroj, som človek. A viem, že nemôžem vždy vyhrať,“ dodala Vlhová.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #Mikaela Shiffrinová #alpské lyžovanie