Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dobré správy z Fínska. Tréner Magoni opísal, ako je na tom Vlhová

Pauza bola dlhšia, ako sa čakalo. Budúci víkend sa však skončí netradičným víkendom v Levi.

14.11.2020 09:57
Magoni, Vlhová, Foto: ,
Radosť Petry Vlhovej s trénerom Liviom Magonim.
debata

Vo fínskom stredisku sa odohrajú prvé z niekoľkých netypických pretekov prebiehajúcej sezóny Svetového pohára alpských lyžiarok. Budúcu sobotu a nedeľu sa Petra Vlhová a jej súperky predstavia v dvoch slalomoch za sebou.

Laponské Levi je tradičnou zastávkou elitného lyžiarskeho kolotoča. Kvôli pandémii koronavírusu však usporiada vo svojej bubline rovno dvoje preteky v rovnakej disciplíne. Podobne to bude napríklad v Aare, dva obrovské slalomy sa pôjdu v Courcheveli a v Maribore.

Kariéra Petry Vlhovej Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
S bratom Borisom sú spolu neustále už od detstva.

Pôvodne mala Vlhová štartovať už tento týždeň. Druhé preteky v sezóne a jediné v paralelnom obrovskom slalome posunuli o dva týždne, nakoľko v rakúskom stredisku Lech nie je dostatok snehu.

Ročník tak bude pokračovať práve vo Fínsku, kde Vlhová trénuje už niekoľko dní. Po vlaňajšej príjemnej skúsenosti so Suomu sa do maličkej obce vrátila. A tréner Magoni odtiaľ poslal na Slovensko dobré správy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Vlhova (@petravlhova13)

„Máme za sebou kombináciu kvalitných tréningov, testovania materiálu i simulovania pretekov, aby nám dodali extra motiváciu. Som rád, že máme pred Levi ešte týždeň prípravy navyše. Petra je pokojná, dostáva sa do dobrej formy,“ povedal Magoni pre neveitalia.it.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Vlhová #Livio Magoni