Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zavesí pušku a bežky alebo bude pokračovať? Wiererová sa rozhodla

Triumfovala v posledných dvoch ročníkoch Svetového pohára biatlonistiek. Po náročnej uplynulej sezóne nahlas uvažovala nad ďalšími krokmi.

29.05.2020 11:15
Dorothea Wiererová Foto: ,
Dorothea Wiererová.
debata

Trojnásobná majsterka sveta Dorothea Wiererová si dala pauzu a na biatlon nemyslela. V rozhovore pre talianske médiá po skončení SP pripustila možnosť, že v prestížnom seriáli nebude pokračovať.

„Stále nie som rozhodnutá. Som naozaj vyšťavená, už pri pomyslení na návrat do tréningu trpím,“ uviedla Talianka koncom marca.

Biatlon však svoju kráľovnú nestratí. „V apríli som nad tým veľa premýšľala a rozhodla som sa pokračovať,“ cituje 30-ročnú hviezdu nordicmag.info.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ᴰᴼᴿᴼᵀᴴᴱᴬ ᵂᴵᴱᴿᴱᴿ ️️ (@dorothea_wierer),

„Uvedomila som si, že som stále konkurencieschopná. V opačnom prípade by bol nezmyselný krok pokračovať,“ dodala. Priznala, že po oddychu sa v máji cítila dobre a opäť získala motiváciu.

Vpred ju ženie aj myšlienka na zlato z olympiády. Doteraz si vybojovala dve bronzové medaily zo zmiešanej štafety. „Myslím si, že to bude môj posledný cieľ. Ale ešte zostávajú dva roky,“ uviedla k Pekingu 2022.

debata chyba
Viac na túto tému: #SP v biatlone #Dorothea Wiererová