Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Štadión strážia vojaci so samopalmi. Do Bratislavy sa dovalili českí a ruskí fanúšikovia

Dnes sa začnú atraktívne zápasy bratislavskej časti šampionátu. Do Bratislavy dorazil špeciálny vlak z Prahy plný fanúšikov českého hokejového tímu. V okolí štadióna a fanzóny sa začali zoskupovať aj fanúšikovia Ruskej zbornej a hokejistov Švédska a Nórska.

10.05.2019 15:33
debata (25)

VIDEO: Pozrite si príchod českých fanúšikov špeciálnym vlakom do Bratislavy.

Video

VIDEO: Rusi majú jasnú predstavu o víťazovi šampionátu aj najlepších hráčoch turnaja. Pozrite si očakávania fanúšikov ruskej zbornej a Švédov.

Video

Prítomnosť vojakov pri štadiónoch potvrdil rezort obrany v priebehu tohto týždňa. Na bezpečnosť počas majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji bude v Bratislave a Košiciach dohliadať viac ako 100 profesionálnych vojakov a vojenských policajtov, informovalo ministerstvo. Popri vojakoch je v strehu aj polícia a prítomná na štadiónoch v Košiciach a Bratislave je aj usporiadateľská služba majstrovstiev sve­ta.

Slováci začínajú dnes večer zápasom v Košiciach proti USA. V metropole východu hrajú o 16.15 Fíni proti Kanade. Rusi začínajú dnes krátko po štvrtej v Bratislave proti Nórom. Vo večernom zápase si o 20.15 v Bra­tislave zmerajú sily Česi a Švédi.

© Autorské práva vyhradené

25 debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #hokej #fanúšikovia Ruska #MS2019 #fanúšikovia Česka