Syn LeBrona Jamesa dostal na tréningu infarkt, jeho stav je stabilizovaný

TASR, Pravda | 25.07.2023 18:02, aktualizované: 
Bronny James Foto: ,
Bronny James.
Americký basketbalista Bronny James, syn hviezdneho LeBrona Jamesa, dostal infarkt počas pondelňajšieho tréningu svojho univerzitného tímu USC Trojans.

Stav 18-ročného hráča je v súčasnosti podľa informácií jeho rodiny stabilizovaný a už nie je na jednotke intenzívnej starostlivosti.

„Bronny James utrpel počas včerajšieho tréningu infarkt. Záchranári mu dokázali pomôcť a previezli ho do nemocnice. Momentálne je stabilizovaný,“ povedal hovorca rodiny pre agentúru AFP.

LeBron James Čítajte aj NBA má nového kráľa. LeBron James je najlepším strelcom ligy

Mladý hráč pôsobí v Trojans na University of Southern California od mája a v tohtoročnom All Star zápase vysokoškolských kandidátov zaujal pätnásťbodovou bilanciou.

Jeho otec je držiteľ rekordu v celkovom počte bodov v NBA, štvornásobný víťaz ligy aj ocenenia pre najužitočnejši­eho hráča.

Stephen Curry Čítajte aj Neskutočné, hviezdny basketbalista zahral na turnaji hole in one. Prežíval to euforickejšie ako titul v NBA

Viackrát vyjadril záujem pokračovať v kariére, aby mohol hrať v NBA spolu so svojím synom.

Ten si môže odkrútiť premiéru v lige už na budúci rok – niektorí odborníci ho označili za kandidáta do najlepšej desiatky budúcoročného draftu.

Najlepšie zarábajúci športovci v uplynulom roku Fotogaléria - 51 fotiek Všetky fotky
V top päťdesiatke najbohatších športovcov v...