Na severe nič nové! Svetové médiá ospevujú Vlhovej double

Pravda | 21.11.2021 21:25
Petra Vlhová Foto: ,
Petra Vlhová oslavuje 22. víťazstvo vo Svetovom pohári.
Iný prejav na lyžiach i mimo nich. Rýchle jazdy bez chýb. Dve cenné víťazstvá a pochvala z každej strany. Prečítajte si reakcie svetových médií na víťazné slalomy Petry Vlhovej v Levi.

ORF (Rak.): Zatiaľ čo Vlhová predviedla v rozpätí 24 hodín v Levi už druhú slalomovú šou, tri Rakúšanky sa zoradili za sebou na konci prvej desiatky. A najlepšia z nich Liensbergerová zaostala za Vlhovou o 1,64 sekundy.

skiracing.com: Petra Vlhová po druhýkrát zdolala Mikaelu Shiffrinovú. Víťazka celkového poradia vyhrala v Levi všetky štyri kolá. Shiffrinová urobila v nedeľu chybu a takmer vypadla.

Víkend Petry Vlhovej v Levi Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Petra Vlhová kŕmi svojho piateho soba.

laola1.at: Vlhová pokrstila soba číslo štyri a päť. Svoje stádo rozšírila o Michala a Borisa.

NBC Sports (USA): Vlhová so Shiffrinovou znovu rozbehli dlhoročnú rivalitu, ktorá sa v minulom ročníku zmenila vďaka Katharine Liensbergerovej na bitku troch slalomárok.

Kurier (Rak.): Jazda Petry Vlhovej pokračuje. Vo všetkých kolách bola najrýchlejšia.

Petra Vlhová Čítajte viac NÁZOR: Keď sa leskne železo

Blick (Švaj.): Na severe nič nové! Aj druhý slalom v Levi sa stal korisťou Petry Vlhovej. Pod vedením nového trénera Maura Piniho je vo Fínsku zjavne neprekonateľná, vyhrala štvrtý raz za sebou.

Po ťažkých (aj keď úspešných) časoch pod vedením Livia Magoniho pôsobí Vlhová oveľa prístupnejšie, viac sa smeje a prejavuje svoje emócie. Krásny pohľad.

idnes.cz (ČR): Víťazné double pre Slovenku Vlhovú, životné šieste miesto pre Martinu Dubovskú.