Najneobľúbenejší pár, ušlo sa Gutovej s Behramim. Urobili rázny krok

Eduard Révész | 26.05.2021 07:23
Kanada Lyžovanie alpské SP super-G Gutová Foto: ,
Lara Gutová-Behramiová.
Vrchol Monte Bré (933 m n. m.) poskytuje krásny výhľad na Luganské jazero, mesto, Penninské i Bernské Alpy. Jedno z najslnečnejších miest vo Švajčiarsku zažilo v lete 2018 svadbu snov.

Po niekoľkomesačnej známosti si svoje áno povedali známe postavy tamojšieho športu.

Ženíchom bol futbalista Valon Behrami, nevestou lyžiarka Lara Gutová. Sociálne siete zasypali fotografiami, netrvalo však dlho a všetky vymazali.

Momentky zo svojho súkromného života začali pred médiami i verejnosťou skrývať a trvá to dodnes.

„Rozhodli sme sa mať úplne normálny život. Nikoho neinformovať o tom, čo a kedy robíme, nechceli sme sa prezentovať na sociálnych sieťach,“ vysvetľoval Behrami pre portál NZZ am Sonntag prečo nemá dvojica vlastné profily. Nájdete len fanúšikovské.

Spolu s manželkou, rodáčkou z kantónu Ticino, sa nepotrebovali deliť napríklad s tým, ako vysadnú na bicykle a idú sa kúpať, čo je jedna z obľúbených voľnočasových aktivít najväčšej súperky Petry Vlhovej v minulosezónnom boji o veľký krištáľový glóbus.

Futbalista s kosovským pôvodom bol v sezóne 2012 – 2014 spoluhráčom Mareka Hamšíka v Neapole, momentálne pôsobí v FC Janov.

Nevie, či s klubom predĺži zmluvu, ktorá mu po tejto sezóne vyprší. Keby ukončil kariéru, mohol by sa naplno venovať svojej manželke.

„Stretol som osobu, s ktorou chcem stráviť zvyšok svojho života,“ hovorí o milovanej Lare, ktorá nedávno oslávila tridsiatku. Manželovi ďakovala za podporu po zisku titulu majsterky sveta v Cortine, kde bola najväčšou hviezdou.

Behrami sa momentálne snaží získať trénerskú licenciu, no vidí sa skôr v úlohe športového riaditeľa. Je však otázne, či to bude vo Švajčiarsku. Príjemnejšie sa totiž cíti na Apeninskom polostrove.

Lara Gutová-Behramiová Čítajte viac Novinárov neraz potrápila, na jej kúsok v šestnástich nezabudnú. Gutová jubiluje

„Je tu väčšia vášeň pre futbal, ale zároveň máte väčšie súkromie. Keď odchádzame s Larou z domu v Lugane, sme pod neustálym dohľadom. V Taliansku vám akurát zakričia – ciao!“ porovnáva Behrami.

Nahneval ho aj článok na webovej stránke z Ticina.

„Napísal o nás, že sme najneobľúbenejší pár vo Švajčiarsku. Bez toho, aby sme sa vôbec poznali. Vychádzal len z toho, že sme sa s nimi nechceli rozprávať,“ posťažoval sa a dodal, že bola chyba byť taký otvorený na sociálnych sieťach ako na svadbe.

„Nie sme v šoubiznise, sme športovci,“ zdôraznil 36-ročný stredopoliar, ktorý hrával aj za Lazio, West Ham či Fiorentinu.

Gutová-Behramiová je víťazkou 32 pretekov Svetového pohára, 60-krát sa v ňom postavila na pódium a v roku 2016 si vybojovala veľký glóbus.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ