Tyson šokuje: Sláva Alahovi, nemám nič. Už okolo mňa nekrúžia supy

lt, Pravda | 13.07.2020 07:20
Mike Tyson Foto: ,
Mike Tyson.
Čoskoro ho opäť uvidíme v ringu. Teší sa na to celý svet. Ale predsa len to bude iný Mike Tyson, akého sme poznali. Bude to šťastný Mike. Ale na mizine!

Ako žil Tyson vie azda každý. Bol to neusporiadaný život, kde tisíc, či stovky tisíc dolárov neboli nikdy problém. V roku 2003 dokonca vyhlásil osobný bankrot. Jeho majetok ešte predtým odhadovali na 300 miliónov amerických dolárov.

Jeho súčasné finančné problémy môže vyriešiť aj veľkofilm, ktorý o ňom pripravujú. Práve hviezda natáčania sa o Tysonovi rozhovorila takto:

„Jedného dňa som Mikeovi zavolal a pýtam sa, ako sa mu darí,“ povedal v relácii All The Smoke herec Jamie Foxx, známy napríklad z filmu Divoký Django, ktorý si Tysona zahrá.

„A on vraví: Sláva Alahovi, brat, som šťastný! Tak sa pýtam prečo, čo ťa robí šťastným? A on hovorí: Som šťastný, pretože už nemám žiadne peniaze.“

„Divil som sa tomu, pýtam sa ho, prečo ho práve toto robí šťastným,“ pokračoval herec. „A on na to: Pretože už mi nikto nemôže nič vziať. Už okolo mňa nekrúžía žiadni supy. Preto som jednoducho šťastný.“

Tyson krátko po vyhlásení osobného bankrotu bojoval s dlhmi, dohromady nazbieral pohľadávky za takmer 200 miliónov USD. Z dlhov sa vraj dokázal vyhrabať.

Súboj Tyson Fury - Deontay Wilder vo fotografiách Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Momentka zo zápasu Tyson Fury - Deontay Wilder.