Vlhová zbilancovala sezónu. Zvládneme všetko, povzbudzuje

Pravda | 16.03.2020 11:36
Petra Vlhová. Foto: ,
Petra Vlhová.
Petra Vlhová sa s odstupom niekoľkých dní po predčasne ukončenej sezóne vyjadrila k ročníku aj na sociálnych sieťach. Napriek zdravotným problémom a viacerým - pre počasie či šíriaci sa koronavírus - zrušeným pretekom prepísala históriu slovenského lyžovania.

Po minuloročnej kompletnej medailovej zbierke na MS si vo Svetovom pohári vybojovala prvé dva krištáľové glóbusy – za slalom a paralelné disciplíny.

„Je to už pár dní, odkedy som sa dozvedela, že som získala moje prvé vytúžené glóbusy, o ktorých som snívala odmalička. Bola to veľmi zaujímavá sezóna plná emócií, sklamaní, bezmocností, ale na konci všetkého je to sezóna snov. Som nesmierne šťastná a vďačná za všetko, čo som prežila túto sezónu,“ napísala Vlhová .{target:_blan­k}":[https://www.facebook.com/petavlhova/].

"Chcem sa sa v prvom rade poďakovať môjmu skvelému tímu, ktorý vždy všetko robil pre to, aby sme získali glóbus a boli najlepší. Ďalej mojim rodičom a sponzorom, ktorí mi veria a podporujú ma, aby som mohla robiť to, čo ma baví. A hlavne môjmu Miškovi, ktorý je so mnou v dobrom aj v zlom a robí všetko pre to, aby som bola najlepšia a najšťastnejšia žena na svete.

Vzhľadom na súčasnú situáciu je pred nami všetkými veľmi ťažké obdobie, ale verím, že ak sa všetci spojíme a budeme disciplinovaní, tolerantní a nebudeme sebeckí, tak zvládneme všetko. Snažte sa zastaviť a užívať si doma svojich blízkych, pretože to je to najviac, čo môže byť," doplnila povzbudivé slová Liptáčka.