Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Odrežem tvoju hlúpu hlavu! Elitný tenista dostáva vyhrážky smrťou, mame došla trpezlivosť

20-ročný dánsky tenista Holger Rune sa neprebojoval do finále turnaja v Acapulcu, keď prehral s Nórom Casperom Ruudom 6:3, 3:6, 4:6. Mladý Dán sa už dlhšie nevie dostať do správnej formy.

02.03.2024 15:23
Holger Rune Foto:
Holger Rune má dostávať vyhrážky smrťou týždeň čo týždeň.
debata (5)

Jedným z dôvodov môžu byť aj hrozby smrťou, ktoré má Rune dostávať cez sociálne siete od nenávistných fanúšikov. Jeho matke a manažérke Aneke Runovej teraz došla trpezlivosť a zverejnila takúto hrozbu na Instagrame.

„Prenasledujem ťa a vrazím ti nôž do krku a potom ti odrežem tvoju hlúpu hlavu. Bude to všade v správach. To bude lekcia pre všetkých ostatných. Idem si po teba, zomrieš tupým nožom,“ napísal niekto v správe, ktorú vo svojom príbehu zverejnila Runová.

Anna Karolína Schmiedlová Čítajte viac Úspech Schmiedlovej po neželanej pomoci. Slovenka zabojuje v Texase o finále

„Ak niekto vie, kto je tento idiot, povedzte mu, že je nezákonné vyhrážať sa smrťou,“ napísala nahnevaná matka a manažérka svetovej šestky.

Aneke Runová zároveň vyzvala vedenie ATP, aby niečo s týmto problémom urobila. Podľa nej sa takéto útoky na syna objavujú týždeň čo týždeň.

„Čítala som veľa analýz o sociálnych sieťach. Nemôžeme sa toho zbaviť, pretože je to súčasť interakcie pre mladých ľudí, čo je dobré,“ povedala Runová pre ATP Tennis Radio Podcast. „Je to spôsob, ako môžu fanúšikovia komunikovať so svojimi idolmi, čo je super. Zlá vec na sociálnych médiách je, že existuje toľko falošných účtov, ktoré píšu s**čky.“

Andrej Rubľov, tenis, dubaj, rozhodca Čítajte viac Rubľov vyvádzal v semifinále. Po hysterickom výleve na rozhodcu ho okamžite diskvalifikovali

Runeina mama a agentka vysvetlila, že jej neprekážalo, že jej syn dostáva konštruktívnu kritiku od skutočnej osoby, ale problém nastal, keď si ľudia vytvorili falošné účty, aby mohli posielať hrozby. „Ak by to bol reálny profil, ktorý povedal: Nepáči sa mi, čo robíš, potom je to fér.“

Otázkou je, či práve tieto nenávistné komentáre stoja za nepresvedčivými výsledkami Holgera Runeho v posledných týždňoch.

Ako sa zmenili špičkové tenistky po desaťročiach Fotogaléria - 31 fotiek Všetky fotky
xxx
5 debata chyba
Viac na túto tému: #ATP #Holger Rune #Aneke Rune