Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Bojíte sa talianskych hráčov? Djokovič dostal zvláštnu otázku, prekvapil svojou reakciou

Srbský tenista Novak Djokovič začal antukovú časť sezóny dominantným výkonom. Po vyhratom zápase prišla prekvapujúca otázka z radov novinárov, no svetová jednotka prekvapila svojou reakciou.

10.04.2024 16:10
Novak Djokovič Foto:
Novak Djokovič.
debata

Tento rok zatiaľ mu zatiaľ nevychádza podľa predstáv. Sklamanie na Australian Open, vypadnutie s hráčom z druhej stovky rebríčka v Indian Wells, k tomu sa po rokoch rozišiel s dlhoročným trénerom Goranom Ivaniševičom.

Na antuke v Monte Carle však pripomenul, kto ešte stále sedí na vrchole rebríčka. Rusa Romana Safiullina vyprevadil z kurtu za 71 minút po výsledku 6:1, 6:2.

V osemfinále čaká Djokoviča Lorenzo Musetti, obaja sa na turnaji stretli aj pred rokom. Možno aj preto sa Srba jeden z novinárov po zápase opýtal, či sa bojí talianskych hráčov.

Novak Djokovič, Goran Ivaniševič Čítajte viac Za Novaka by som položil život, ale už ma unavoval. Ivaniševič prvýkrát prehovoril o rozchode s Djokovičom

Musetti, ktorý Djokoviča pred rokom v Monte Carle vyradil, je Talian. Rovnako ako Luca Nardi, ktorý ho senzačne vyradil už v 3. kole na turnaji v Indian Wells.

Na turnaji navyše štartuje aj svetová dvojka Jannik Sinner. Mladý Talian sa stáva Djokovičovým hlavným vyzývateľom v boji o post svetovej jednotky.

Ten, ako sa zdá, našiel recept na Belehradčanovu hru, čo ukázali vzájomné zápasy na Australian Open či v Davis Cupe.

Otázka novinára niektorých fanúšikov na sociálnych sieťach prekvapila, rovnako ako reakcia Djokoviča. Na Srbovi nebolo badať žiadne rozhorčenie. „Nebojím sa nikoho a ničoho,“ odpovedal s ľadovým pokojom.

Natalija Ščekičová Novak Djokovič Čítajte viac Pekelný plán za veľký balík peňazí. Krásna Srbka mala zviesť Djokoviča

Svojho nadchádzajúceho súpera Musettiho, ktorému momentálne patrí 24. miesto v rebríčku ATP, vychválil. "Som rád, že si spolu opäť zahráme.

Má parádny jednoručný bekhend, je veľmi atletický, ide o jedného z najtalentova­nejších hráčov na antuke a je to veľký prísľub nielen pre Taliansko, ale aj pre celý tenis."

Vyjadril sa aj k Nenadovi Zimonjičovi, ktorý po odchode Ivaniševiča plní úlohu akéhosi dočasného Djokovičovho trénera.

„Tie dva alebo tri týždne tréningu sa veľmi vyplatili. Strávili sme veľa hodín premýšľaním o hre, o pohybe a o veciach, ktoré mi na začiatku sezóny nefungovali,“ pochvaľoval si.

Deepika Padukoneová, údajná milenka Djokoviča Fotogaléria - 31 fotiek Všetky fotky
Na sociálnych sieťach ju sledujú milióny ľudí....
debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Novak Djokovič #Jannik Sinner #ATP Monte Carlo