Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vrchol schizofrénie a paranoje. Hrbatý: Slovenský tenis dnes pre mňa zomrel

Výkonný výbor Slovenského tenisového zväzu (VV STZ) sa v piatok rozhodol zrušiť plánované majstrovstvá Slovenska mužov a žien. Tento krok vyvolal ostrú reakciu Dominika Hrbatého.

21.04.2023 20:56
Dominik Hrbatý Foto: ,
Dominik Hrbatý.
debata (6)

Na facebookovej stránke zverejnil smútočný oznam, v ktorom informuje všetkých príbuzných, priateľov a známych, že dňa 21. apríla 2023 vo veku 31 rokov od vzniku Slovenskej republiky nás navždy opustil slovenský tenis.

A pridal aj poriadne štipľavý komentár. „Je mi strašne smutno kam sa uberá slovenský tenis a dnešným dňom pre mňa zomrel,“ píše v príspevku Hrbatý a reaguje na rozhodnutie Výkonného výboru.

„To čo sa dnes stalo na VV STZ je už absolútny vrchol schizofrénie a paranoje. Nikdy som si nemyslel, že mať iný názor urobí určitej skupine ľudí na STZ až také predsmrtné kŕče,“ napísal Hrbatý.

Organizátorom zrušených majstrovstiev Slovenska mal byť Bratislavský tenisový zväz. Prečo sa teda VV STZ takto rozhodol? „Dôvodom je, že Slovenský tenisový zväz nepovažuje Bratislavský tenisový zväz za dôveryhodného partnera,“ oznámil na facebooku STZ.

Ide o pokračovanie názorových nezhôd, ktoré medzi oboma organizáciami trvajú už niekoľko rokov. A Hrbatý si neodpustil ďalšiu kritiku smerom k zväzu.

„STZ si nechce pripustiť, že športové výsledky slovenského tenisu sú chabé. Môžeme sa chváliť juniorským tenisom, ale tým sa chválime 30 rokov,“ dodal Hrbatý s tým, že dôležité je, koľko máme hráčov v elitnej stovke rebríčka mužov a žien.

Výnimočná kariéra a život Daniely Hantuchovej Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Mala raketový štart do svetovej špičky v ktorej...
6 debata chyba