Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zverev označil Rusa za jedného z najneférovejších tenistov na svete. Sklamalo ma to, vravel Nemec

Nemecký tenista Alexander Zverev označil Daniila Medvedeva po prehre v osemfinále turnaja ATP Masters 1000 v Monte Carle za jedného z najneférovejších hráčov na svete.

14.04.2023 16:56
762837596 Foto:
Ruský tenista Daniil Medvedev.
debata (32)

Úradujúci olympijský šampión nestačil na Rusa v trojsetovej a vyše tri hodiny trvajúcej bitke 6:3, 5:7 a 6:7 (7). V rozhodujúcom tajbrejku nevyužil Zverev dva mečbaly.

„Férovosť a športové správanie beriem veľmi vážne. Nanešťastie, on nič z toho nemá,“ povedal Zverev na adresu Medvedeva pre televíziu Sky.

Nemec zdôraznil, že jeho súper použil neférové prostriedky, aby sa udržal v hre o víťazstvo.

„Keď prehráva, snaží sa robiť všetko pre to, aby to zmenil. Ako športovca ma to naozaj sklamalo. Bolo tam niekoľko momentov, keď mal pocit, že som začal hrať lepšie a zakaždým sa potom snažil niečo urobiť,“ vyhlásil Zverev.

Jeho súper za stavu 4:5 v druhom sete vyjadril svoju frustráciu tým, že odstránil stĺpik držiaci sieť, keď si hráči menili strany, a položil ho na kurt. Rus však za to nedostal od rozhodcu ani varovanie.

„Samozrejme, môžete namietať, že som sa tým nemal nechať rozptyľovať. Je to moja chyba, ale aj tak si myslím, že spravodlivosť v športe by mala byť vždy jeho súčasťou,“ skonštatoval Zverev podľa agentúry DPA.

Talianska tenisová kráska Camila Giorgiová Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Falšovala očkovanie, pristane jej negližé....

© Autorské práva vyhradené

32 debata chyba
Viac na túto tému: #Alexander Zverev #Danil Medvedev #ATP Monte Carlo