Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Chorvát otvorene o Srbovi: Djokovičov mozog funguje inak

Srbský tenista Novak Djokovič na ceste za celkovým triumfom v dvojhre mužov na úvodnom grandslamovom turnaji tejto sezóny Australian Open v Melbourne hral s trojcentimetrovou trhlinou v stehennom svale.

02.02.2023 14:30
Djokovič Foto: ,
Novak Djokovič oslavuje finálový triumf na Australian Open 2023. Za ním v žlto-čiernom tričku stojí jeho tréner Goran Ivaniševič.
debata (3)

Tridsaťpäťročný rodák z Belehradu získal v Melbourne Parku už desiaty singlový titul a celkovo 22. na turnajoch „veľkej štvorky“, čím sa vyrovnal dovtedajšiemu rekordérovi – Španielovi Rafaelovi Nadalovi.

Stehenný sval si Djokovič poranil na turnaji ATP v Adelaide, na ktorom ladil formu do Melbourne.

"Nemyslím si, že by niekto mohol spochybňovať jeho športovú pripravenosť. Tento chlapík, ako som videl, mal na stehne trojcentimetrovú trhlinu. Lekári vám povedia pravdu. Je ťažké uveriť, že niekto dokáže také niečo ako on s takýmto typom zranenia,“ povedal riaditeľ AO Craig Tiley v rozhovore pre SEN Sportsday.

Goran Ivaniševič, Novak Djokovič Čítajte viac Chorvátom sa nepozdáva, ako sa Djokovič správa k ich legende. Ivaniševič si to vraj nezaslúži

Djokovič údajne užíval „veľa“ tabletiek proti bolesti a podstupoval rôzne terapie, aby bol napriek zraneniu schopný hrať a splniť si sen o jubilejnom desiatom triumfe na Australian Open.

"Poviem to takto. Nevravím, že všetci hráči, ale keby 97 percent z nich dostalo deň pred začiatkom turnaja také výsledky magnetickej rezonancie, išli by priamo do kancelárie a odhlásili sa z turnaja. Ale nie on… Jeho mozog funguje inak,“ vyhlásil Djokovičov tréner Goran Ivaničevič.

Krásna a záhadná. Kto je Jelena Djokovičová? Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Na zápasy 22-násobného grandslamového šampióna...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Novak Djokovič #Goran Ivaniševič