Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ona ziape počas výmeny! Češku vytočila súperka, skazila dôležitý volej

Kuriózna situácia sa udiala v 1. kole ženskej dvojhry na Australian Open. V zápase víťazky US Open, Kanaďanky Biancy Andreescuovej s Mariou Bouzkovou cítila česká tenistka krivdu.

16.01.2023 13:00
Bianca Andreescuová. Foto:
Kanaďanka Bianca Andreescuová v zápase 1. kola na Australian Open.
debata

Podľa Bouzkovej sa súperka dopustila nešportového správania. K spornému momentu prišlo v druhom sete za stavu 4:3 pre Kanaďanku a 30:30 pri podaní Češky.

Veľmi dôležitý bod vyvrcholil nábehom Bouzkovej k sieti, ktorá sa snažila výmenu ukončiť. Andreescuová sa sa z ťažkej situácie dostala krížnym bekhendom.

Tesne pred tým, ako išla Bouzková zahrať volej, Kanaďanka zakričala. Česku jej prenikavý hlas natoľko rozhodil, že volej pokazila. Pozrite si inkriminovanú výmenu:

„Ona ziape počas výmeny!“ sťažovala sa Bouzková o hlavnej rozhodkyne. Tá však jej protest neuznala s tým, že na výsledok výmeny nemal výkrik Kanaďanky vplyv.

„Ospravedlňujem sa," reagovala na situáciu Andreescuová, ktorá tak s podporou rozhodkyne získala brejkbol. Ten síce Češka najskôr odvrátila, ale nakoniec prehrala v 1. kole 2:6, 4:6.

Alex Molčan Čítajte viac Molčan pokoril šampióna z roku 2014. Wawrinku vyradil v piatich setoch

Andreescuová si skalpu vlaňajšej štvrťfinalistky Wimbledonu veľmi cenila. „Marie je skvelá bojovníčka. Musela som zo seba vydať všetko a som rada, že som to dokázala," uviedla pre TSN Andreescuová.

Svetové tenistky v bikinách Fotogaléria - 30 fotiek Všetky fotky
Anna Bondarová - Maďarsko
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Australian Open #Melbourne #Marie Bouzková