Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Von! Djokovič vykopol brata z lóže. Potom otočil finále a má titul

Srbský tenista Novak Djokovič sa po dvoch rokoch dočkal turnajového titulu na austrálskej pôde. Vo finále turnaja v Adelaide zdolal Američana Sebastiana Kordu 6:7, 7:6, 6:4.

08.01.2023 12:12
Novak Djokovič. Foto:
Novak Djokovič s víťaznou trofejou za triumf na turnaji v Adelaide.
debata (30)

V priebehu dramatického finálového duelu nastala nezvyčajná situácia. Po strate prvého setu zjavne nervózny Djokoviča ukazoval na svoju lóžu a kričal, aby odtiaľ odišiel.

Jeho vehementné diskutovanie pokračovalo aj potom, ako si sadol na lavičku. Podľa Telegrafu mieril svoj hnev na brata Marka, ktorý sa postavil a po chvíli opustil lóžu. Pozrite si čudnú situáciu:

Srbské médiá už nezverejnili, či sa Djokovičov brat na tribúnu vrátil. Každopádne od toho momentu sa už bývalá svetová jednotka dostávala viac do zápasu a napokon získala druhý set v tajbrejku 7:3.

V záverečnom dejstve si obaja finalisti držali podanie až do desiatej hry, v ktorej Djokovič získal Kordov servis a premenil prvý mečbal.

Djokovič vybojoval 92. titul na okruhu ATP. V Austrálii neprehral už 34 duelov v sérii a vo finále turnajov nezaváhal päťkrát za sebou.

„Bol to úžasný týždeň. Dal som do toho všetko, ako počas všetkých zápasov, aby som mohol získať trofej. Podpora, ktorú som dostával za predchádzajúcich 10 dní, bolo niečo, čo som podľa mňa v živote veľakrát nezažil. Cítil som sa tak, ako keby som hral doma,“ uviedol podľa agentúry AFP Djokovič.

Hon na Djokoviča vs. triumfálny návrat Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Rok 2022: 4. januára Novak Djokovič informoval...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

30 debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Novak Djokovič #sebastian korda #ATP Adelaide