Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Záhada zmiznutej Japonky. V Melbourne netušia, či dorazí na grandslam

Už o týždeň štartuje v Melbourne prvý grandslamový turnaj sezóny Australian Open. A organizátori nevedia, či budú môcť počítať s bývalou svetovou jednotkou, japonskou tenistkou Naomi Osakovou.

07.01.2023 14:00
1. Naomi Osaková Foto: ,
Naomi Osaková.
debata

Po 25-ročnej tenistke sa akoby zľahla zem a nikto netuší, kde sa práve nachádza. Organizátori Australian Open žreb dvojhry nezmenili a Osaková figuruje medzi prihlásenými. No je otázne, či na podujatie naozaj príde.

Podľa aktivity na sociálnej sieti to vyzerá tak, že nedávno bola ešte v Európe. Pred týždňom zavesila na Instagram fotografiu z parížskeho Louvru, na ktorej ju pred obrazom Mony Lisy objíma jej priateľ, americký rapper Cordae.

Ashleigh Bartyová Čítajte viac Vlani ukončila kariéru. Teraz oznámila bývalá jednotka radostnú novinu

Britský Guardian uviedol, že snímka môže byť až dva mesiace stará a Osaková sa momentálne stále nachádza v USA. Či sa pripravuje na štart na Australian Open známe nie je.

Faktom je, že japonská tenistka neodohrala žiadny súťažný zápas už štyri mesiace a je veľmi pravdepodobné, že podujatie bude bez nej.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tenis #Australian Open #Naomi Osaková #grandslam